Iklan

PESANAN PENAJA ^-^

A little note for all my readers...Semua foto2 dalam blog aku ni, kalau xde tag 'adialuvluze.blogspot.com' @ 'adialuvezul.blogspot.com' @ 'adialuze4eva.blogspot.com' tu biasa nye courtesy of google (Thanks google!!)...Kalau ada tag tu, harap uols tak men 'copy paste ' tanpa kebenaran ye...That's all for now!! Thanks for reading my Blog!!! ENJOY yaaaa....

Happily Married

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Friday, January 7, 2011

Sibuk,Sibuk dan Sangat Sibuk!!!!!!

Assalammualaikum...

Aduyaaaiiii...pening,pening...Napa menimbun2 sangat keje ni...Satu minggu keja mankin menimbun...Rasa macam mankin banyak yang kat 'Tray Out' mankin banyak plak yang masuk kat 'Tray In'...Ish,ish,ish....Nak buat macamana kaaannn...Dah nama pun KERJA...Kalo nak relaks, dok rumah makan rumput jeee...Hehehe...

Kejap je rasanye dah hari Jumaat..Cuti 2 hari ni nampaknye aku akan bercuti dari berblogging la  jugak... T_T

Semalam, dalam pada kesibukan dengan timbunan keja yang membukit2, sempat la aku bergembira sekejap menyambut hadiah GA aku dari Haniz iaitu buku Eclipse...THANK YOU HANIZ !!!! Love it so much !!!!!

Aku ada amik gambo, cuma takde masa nak upload lagi..Insyallah, minggu depan aku ku cuba mengupload yee...Selain dari buku, ada sesuatu yang sangat cute diselitkan sama oleh Haniz untuk aku... Sukaaaaaaaaaaaa sesaaaaggggaaattt ^____^

Aku sebenarnye plan nak buat GA pertama aku bulan ni...Tapi oleh kerana kongkongan keja yang harus diutamakan dulu, terpaksa la ditunda dulu niat murni aku tu...ececececechhh ( mcm la ada org peduli kan o_O )

Okla...walaupun sekarang masa rehat, aku kena gak sambung keja..Shift petang ni dah la aku keseorangan..Keje plak banyak...Alahaaaiiiii....Tetiba migrain aku datang balik.....TOLOOOOOONGGGGGG!!!!

W'salam...

Adiossss...


2 comments:

lina said...

aida - tula hadiah nak tp contest tk nak join hikhik,..

AdiaLuze said...

Lina : Kalo nak hasil kena rajin skit kak..Sy pun skrg ni asyik takde masa jeee..sedih laaa... ;(

KLIK KAT SINI UNTUK JOIN SATU BENDA BEST PUNYE ^_^

Tengok Iklan Dulu