Iklan

PESANAN PENAJA ^-^

A little note for all my readers...Semua foto2 dalam blog aku ni, kalau xde tag 'adialuvluze.blogspot.com' @ 'adialuvezul.blogspot.com' @ 'adialuze4eva.blogspot.com' tu biasa nye courtesy of google (Thanks google!!)...Kalau ada tag tu, harap uols tak men 'copy paste ' tanpa kebenaran ye...That's all for now!! Thanks for reading my Blog!!! ENJOY yaaaa....

Happily Married

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Monday, January 17, 2011

PENGUMUMAN : Hadiah "Adialuvluze : My first GA"

Assalammualaikum...

Selamat Pagi Kengkawan!!!!

Mintak sori ye sepanjang 3 hari yang lepas aku tidak dapat nak membuat satu pun N3...Bukan sengaja...Semuanye kerana kesibukan urusan peribadi yang menghalang aku untuk berblog...

Hari ini, minggu ini, seperti yang telah dijanjikan, aku nak mengumumkan hadiah2 yang telah aku sediakan untuk peserta2 "Adialuvluze : My first GA". Takde la gempaq sangat ini semuanye adalah souvenior yang aku beli masa ke luar negeri..Luar Negeri yeee bukan Luar Negara...Hehehe...

Jadi korang sila2 lah tengok hadiah yang tak seberapa ni yeee..




Ini adalah jumlah hadiah yang aku telah janjikan...walaubagaimanapun, jumlah hadiah akan bergantung kepada jumlah penyertaan sehingga tarikh tutup nanti. Kalau agak2 ada dalam 100++, mungkin aku akan menyediakan hadiah yang lebih... Kita tunggu dan lihat je la yeee ^_____^.

W'salam...

Adiossss...


9 comments:

mamaaedrean said...

sukerrrrrrrrrrrr....

AdiaLuze said...

mamaaedrean : suke ker? Akak lagi sukeeeeee ;)

nanakimie said...

bestnya...nak yang last tu:)

b a m b a m ' s said...

cik bambam nak ultramennnn tuhhh~!!! huhuhu..

AdiaLuze said...

nanakimie & b a m b a m ' s : Nanti kita tgk sapa yang kena yeee :D

b a m b a m ' s said...

dah mimpi2 abg otomennn..perggghhh~! mencengkam jiwo sanubari den lar!hahahahha

AdiaLuze said...

b a m b a m ' s : Ish,ish,ish...

mALd!EyA said...

comeynyeeee adiahnyeee...

akak...klu akk xmo bg sume kt dieya..bg yg 2nd pon ok..leh ltk kt wall opis neh..wt knangan..hehehe...

erm...tucing tu pon ok gaks..simbolik taw..heheh~

AdiaLuze said...

mALd!EyA : ISh,ish,ish...Mana leh pilih2...Nanti kite tgk sapa yg kena :)

KLIK KAT SINI UNTUK JOIN SATU BENDA BEST PUNYE ^_^

Tengok Iklan Dulu