Iklan

PESANAN PENAJA ^-^

A little note for all my readers...Semua foto2 dalam blog aku ni, kalau xde tag 'adialuvluze.blogspot.com' @ 'adialuvezul.blogspot.com' @ 'adialuze4eva.blogspot.com' tu biasa nye courtesy of google (Thanks google!!)...Kalau ada tag tu, harap uols tak men 'copy paste ' tanpa kebenaran ye...That's all for now!! Thanks for reading my Blog!!! ENJOY yaaaa....

Happily Married

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Tuesday, January 11, 2011

List Peserta2 1st GA Aku

Assalammualailum...
 
Kengkawan, kepada yang dah JOIN GA aku ni, ucapan TERIMA KASIH bebanyak. Sila2 lah check nama korang kat bawah ni yee..

 
















(140) Nu'nu Safia,
(141) Nafisa81,


(142) Diari Liza ,
(143) seyrah_sue ,
(144) Mama_Fatin ,
(145) HATYCIKNUURUL 







PERHATIAN : UNTUK SEMAK SENARAI PEMENANG KLIK ---> SINI 


W'salam


 

16 comments:

SyUhAdA said...

okeh..
nme syu ada..
tQ~

Lelord said...

hehhe ade gak

tiefazatie said...

tq sis..ada dh nama ifa nie..=)

Mama Zharfan said...

dh ada nama me :) tq

norafmi said...

'sharing is caring'
semoga terus dipermudahkan segala urusanNya.


http://assistantlibrarymalaysia.blogspot.com/

mALd!EyA said...

yeahhh~

da msok dlm list..thanks dear sis..=p

catch my new entry:

http://maldieya.blogspot.com/2011/01/khurafatperjanjian-dengan-syaitan.html

(^___^)

liyana shana said...

alhamdulillah tuan tanah t'senarai jugak :)

miz ruha said...

ye,,ye,, nama sy ade,,

Mrs. Asida said...

okeh.. asid ada.. no76 :)

JaSSNaNi said...

okey.. dah cek nama dalam list dah.. tapi kenapa ade wane ijo ngan wane biru ek? lain2 ke?

♕ Mr.IX ♂ said...

ramainya ppeserta dia....huhu

AdiaLuze said...

Mekasih semua yang dah join dan tersenarai !!Love uols !! Muah !Muah! Hehehe...

JaSSNaNi, warna tu sebebnarnya nak buat selang seli tapi, tak menjadi..Sama je...TAkde apa2 makna pun...Hikhikhik

Sidratul Muntaha said...

yeah
ade kat situ..
118!

Aliff Haikal said...

hope numb 46 ADA tuahh
hehe ^^

Nabila Huda said...

x der lg larr..
maybe x habis update lg kot kn??

AdiaLuze said...

Nabila Huda : Yang , akak dah check...awak tak tinggal link kat entri kontest rasanye... Tak pela.. Akak masukkan nama awak nanti ye.. Mekasih ingatkan... ;D

KLIK KAT SINI UNTUK JOIN SATU BENDA BEST PUNYE ^_^

Tengok Iklan Dulu