Iklan

PESANAN PENAJA ^-^

A little note for all my readers...Semua foto2 dalam blog aku ni, kalau xde tag 'adialuvluze.blogspot.com' @ 'adialuvezul.blogspot.com' @ 'adialuze4eva.blogspot.com' tu biasa nye courtesy of google (Thanks google!!)...Kalau ada tag tu, harap uols tak men 'copy paste ' tanpa kebenaran ye...That's all for now!! Thanks for reading my Blog!!! ENJOY yaaaa....

Happily Married

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Monday, January 24, 2011

Apakah Warna Anda Hari Ini?

Assalammualaikum...

Warna aku hari ni adalah OREN. Maksudnye, tak aman sangat dan agak kecoh sedikit.

Waduh, waduh...Ingatkan bila cuti ni badan jadi cergas la skit, ni badan rasa lenguh2 jeeee...Ini la penangan kalau tak exercise... Heh...Ingatkan bulan ni leh start berjogging..Tp, asal nak jogging je ada menda nak buat, asal nak jogging je hujan...Macam2 je alasan aku kan ??  ^_~

Hari ni memang mencabar betol lah...Dengan banyak kejanye, dengan bos membebelnye...Huiiishhh...Bikin sentap hati jeaa..Inilah dugaan hari ISNIN agaknye..Biasalah...Kalau cuti lama sangat, tetiba mula la rasa keja yang datang tu menimbun2, melangit...Haaaiiiishhhh...!!!

Macamana la agaknye hari korang semua yee...Mesti ada macam2 cerita, macam2 warna kaannn..Ok la tuuuu...

Apapun corak dan warna hari ni untuk korang, aku harapkan supaya kebahagiaan sentiasa menjadi milik korang..Bergembira dalam kesyukuran dan bersedihlah dengan keinsafan... ^________________^

W'salam...

Adiossss...


3 comments:

lina said...

alahai sian nyer dia....:)

PUANSTOBERI said...

err..apa ek kaler ku ari ni??
owh..kurang periksa la pulak. Mungkin berwarna pink kut. miahahahah

AdiaLuze said...

Lina : Sian kan kita kak :)

PnS : Pink?? Wah,wah...warna romantik tuh :D

KLIK KAT SINI UNTUK JOIN SATU BENDA BEST PUNYE ^_^

Tengok Iklan Dulu