Iklan

PESANAN PENAJA ^-^

A little note for all my readers...Semua foto2 dalam blog aku ni, kalau xde tag 'adialuvluze.blogspot.com' @ 'adialuvezul.blogspot.com' @ 'adialuze4eva.blogspot.com' tu biasa nye courtesy of google (Thanks google!!)...Kalau ada tag tu, harap uols tak men 'copy paste ' tanpa kebenaran ye...That's all for now!! Thanks for reading my Blog!!! ENJOY yaaaa....

Happily Married

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Sunday, January 2, 2011

Selamat Hari Ke-2 Tahun 2011!!

Assalammualaikum...

Salam Tahun Baru kengkawan!!!!!!

Adoyaaiiii...Semalam sehari suntuk tak sempat nak online...Sebabnye, laki aku sibuk dok ber'FB' sampai tak hingat dunia...HAmpeh..(sowi yang ^_^)..

Sempat lagi nak posing :D

Hari ni walaupun agak kesukaran jugak, aku cuba sedayanye nak buat n3 gak dan yang utamanya nak wish 'Selamat Tahun Baru'kat korang semua!!!

Amacam sambutan tahun baru korang? G tengok sambutan kat mana? Dataran? Ikano? Atau depan tv je? Aku lebih suka sambut kat rumah je...Lagi comfi...Takyah nak berasak2 sambil melindungi diri sendiri daripada 'teraba' atau 'tersentuh' oleh orang2 asing..Heh...

Apapun, celebrate tahun baru ni bukan budaya kita, kalau sesekali nak join kemeriahannye, ok kot..TApi jangan sampai 'naik sheh' plak yee..Bahaya tuh..Ingat2 la yang kita ni masih lagi umat Muhammad...Tahun baru untuk kita adalah 'Awal Muharam'...Betul tak kawan2?

Sempena tahun baru ni,aku nak kongsi beberapa keping gambo buat tatapan korang....Jom!!!

Ramai Giler Orang o_O

Canteeeekkknyeeee ^_^



Walau dimana dan bagaimana pun korang semua sambut kedatangan 2011, pastikan semuanya masih dalam kawalan kewarasan korang ye....Semoga 2011 ini akan menjanjikan yang terbaik untuk kita semua!!! Aminnn......
W'salam...

Adiossss...

4 comments:

sugar2 kapas strawberry said...

sambut kat umah je...ditemani big apple satu set

AdiaLuze said...

Sugar2 : Waaahh...best tuh :D

PUANSTOBERI said...

alo...gmbr sambutan lum apdet lagik. maleh tul rasa..

AdiaLuze said...

PnS : Ala..pelan2 la Reen..2011 lama lagi..hehehe

KLIK KAT SINI UNTUK JOIN SATU BENDA BEST PUNYE ^_^

Tengok Iklan Dulu