Iklan

PESANAN PENAJA ^-^

A little note for all my readers...Semua foto2 dalam blog aku ni, kalau xde tag 'adialuvluze.blogspot.com' @ 'adialuvezul.blogspot.com' @ 'adialuze4eva.blogspot.com' tu biasa nye courtesy of google (Thanks google!!)...Kalau ada tag tu, harap uols tak men 'copy paste ' tanpa kebenaran ye...That's all for now!! Thanks for reading my Blog!!! ENJOY yaaaa....

Happily Married

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Monday, January 3, 2011

Ketagih

 


Foto Ehsan Mr.G
Assalammualaikum...

KAFEIN.

Yes! I'm addicted to caffeine!!! Waaa....aku buat pengakuan tergempar ni...Hehehe...Tapi, betul la aku memang ketagih kaffein pun...Kalau tak dapat dari kopi pun aku akan dapatkan dari teh (erk...teh pun ada gak kafffein kan,kan,kan?)

Kalau nak tau betapa kritikalnya ketagihan aku, kalau aku tak minum kopi@teh untuk satu hari, kepala aku akan mengalami kesakitan yang amat sangat...Jadinye, dari menelan panadol, baik la aku minum kopi jeee.

Korang pun mesti ada ketagihan kan? Asalkan ianya bukan sesuatu yang memudaratkan cam Tiger Wood (^_^) ataupun DADAH, takpe la kot...Nama pun ketagih kan.....sah2 la susah nak ditinggalkan...Hmmmm...

Okay la...Aku nak g buat kopi jap..Nak ilangkan mengantuk..hehehe
 
W'salam...

Adiossss...


2 comments:

CGG said...

waa..
mmg! coffee mmg buat cgg ketagih:)

AdiaLuze said...

CGG : same la kuta dik :)

KLIK KAT SINI UNTUK JOIN SATU BENDA BEST PUNYE ^_^

Tengok Iklan Dulu