Iklan

PESANAN PENAJA ^-^

A little note for all my readers...Semua foto2 dalam blog aku ni, kalau xde tag 'adialuvluze.blogspot.com' @ 'adialuvezul.blogspot.com' @ 'adialuze4eva.blogspot.com' tu biasa nye courtesy of google (Thanks google!!)...Kalau ada tag tu, harap uols tak men 'copy paste ' tanpa kebenaran ye...That's all for now!! Thanks for reading my Blog!!! ENJOY yaaaa....

Happily Married

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Tuesday, November 30, 2010

Cahaya Cinta

Assalammualaikum...

Tadi aku ada baca pasal tragedi kena timpa pokok kat Jln Raja Chulan semalam...Sedih aku tgk gambo si istri duduk dalam keadaan sujud mencium arwah suaminya buat kali terakhir...Mmm..Kalo dh ajal, siapa pun tak blh nak halang kan...Pokok reput tu cuma jadi sebab jee...Kita ni pun tak tau mcmn 'perginye'....

Ish..melalut la plak..aku ni sebenanye nak share lirik lagu Dato' CT yg dia nyanyikan masa majlis kawinnye dulu..Jom nyanyi!!!

Siti Nurhaliza - Cahaya Cinta

Dia telah telah menentukannya
Dita bertemu dan bercinta
Inilah oh takdirnya
Bukan kerana harta
Inilah citra cahaya cinta

Pintu hatiku telah kau buka
Tak mampu ku menafikannya
Kejujuran diberi
Kasih datang terhenti
Ini bahagia yang ku cari

Sayangi daku
Peluklah daku
Janji dengan ku
Semai cinta nan satu

Tuhan memuji
Takkan berhenti
Hanya ku pinta
Sama setia menjaga
Hingga ke alam syurga


W'salam...

Adiossss...

4 comments:

CGG said...

sedih kan..
cgg tgk pun rasa sentap

AdiaLuze said...

Tula...uhukhukhuk =_____=

sugar2 kapas strawberry said...

al fatihah buat arwah suaminya

AdiaLuze said...

Al-Fatihah...Amiiinnn...

KLIK KAT SINI UNTUK JOIN SATU BENDA BEST PUNYE ^_^

Tengok Iklan Dulu