Iklan

PESANAN PENAJA ^-^

A little note for all my readers...Semua foto2 dalam blog aku ni, kalau xde tag 'adialuvluze.blogspot.com' @ 'adialuvezul.blogspot.com' @ 'adialuze4eva.blogspot.com' tu biasa nye courtesy of google (Thanks google!!)...Kalau ada tag tu, harap uols tak men 'copy paste ' tanpa kebenaran ye...That's all for now!! Thanks for reading my Blog!!! ENJOY yaaaa....

Happily Married

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Tuesday, November 2, 2010

KArtun Laaagiiii

A'kum.....

Dlm Entri sebelum  ni,aku ada citer pasal kartun yg aku suka tgk masa kecik2 dulu kan...Aku tak abis lagii....Ni ada lagi kartun2 yg aku suka tgk kat chanel s'pore dulu..Pendek kata, tv tu takleh tinggal laaa...
Takyah cakap banyak, jom kita tgk......
She-Ra

The Smurf

Care Bear

Silver Hawks

TMNT

Jem

Gummy Bear
 
Haaaa....Ada tak agak2nye kartun yg korang penah tgk?? Tu baru skit jeeee...Ada banyak lagi koleksi kartun yg aku suka sgt tgk...

Just untuk mengimbau zaman kanak2 era 80an yg aku tempuhi penuh warna warni dan aku teringin nak kongsi ngan kengkwn bloggie aku ni..

6 comments:

Ezal R said...

zaman kanak-kanak dan kartun, memang tak dapat dipisahkan.. :)

AdiaLuze said...

Ezal..Btol tu!!!

Sky8Men said...

huhu..rindu zaman knk2 dlu lol.....bez je klu egt blk..

AdiaLuze said...

Tu la Sky8Men, stiap kita cuma ada 1 peluang je utk menempuhi tahap2 umur yg telah dan akan kita lalui..Tp, rsnye,zmn kanak2 yg da best la kan??? ^o^

Roxy zai said...

aku suka tom n jerry!hahah

AdiaLuze said...

Roxy, Tom & Jerry tu sampai skarg leh tgk lagi...yg akk list kat sini rsnye dh tk ditygkan lg kaaannn... :)

KLIK KAT SINI UNTUK JOIN SATU BENDA BEST PUNYE ^_^

Tengok Iklan Dulu