Iklan

PESANAN PENAJA ^-^

A little note for all my readers...Semua foto2 dalam blog aku ni, kalau xde tag 'adialuvluze.blogspot.com' @ 'adialuvezul.blogspot.com' @ 'adialuze4eva.blogspot.com' tu biasa nye courtesy of google (Thanks google!!)...Kalau ada tag tu, harap uols tak men 'copy paste ' tanpa kebenaran ye...That's all for now!! Thanks for reading my Blog!!! ENJOY yaaaa....

Happily Married

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Monday, November 1, 2010

What Is Your MOOD ??

A'kum...

Aku rs sedih dan suram je mlm ni...hubby xde..Dia 'outstation'...Tu yg hati rsa sayu je ni....Lagi2 lps dengar lagu Maher Zain 'For The Rest Of y Life'...Mmmmm.... =.=

Apa plak mood korang mlm ni? Sonok ke, sedih ke atau sum2 kuku je...Heh (blh lagi aku nak cb bergurau nih)..

Kalo nak tau aku ni tergolong dalam golongan org yg ada mood swing la...Dulu aku rs agak teruk...Sekarang ni aku cuba nk kawal skit..Tk elok ikut hati nanti mati.....Betul tak?  ^_^

Aku bg gambo2 kat bwh ni (mekasih pekjah - one of my best pren), korang pilih la mana satu muka/prasaan/mood korang skrg ni....

 












Haaa....dh pilih? Lepas tu tgk cermin sama ke tak agaknye ngan muka korang skrg ni...wakakakaka...Jgn mare haaaa...aku joke2 jeee...

W'salam..Adiosss...

4 comments:

Ezal R said...

salam,

gambar no 4 tu kenapa senyum terpaksa? tengah sakit perut ke? hehe

AdiaLuze said...

Tu bkn senyum terpaksa tu...tu namanye senyum dengki...tgh plan nak pekena org..hehehehehe

bloggempaq said...

oi..ni gambo aku ni tak mintak izin nak post kat blog ni aku saman baru tau!!!!!hahaha

AdiaLuze said...

bloggempaq : Aku kan dah mntak izin dalam FB ari tu..Ko kata OK je...HAkhakhak

KLIK KAT SINI UNTUK JOIN SATU BENDA BEST PUNYE ^_^

Tengok Iklan Dulu