Iklan

PESANAN PENAJA ^-^

A little note for all my readers...Semua foto2 dalam blog aku ni, kalau xde tag 'adialuvluze.blogspot.com' @ 'adialuvezul.blogspot.com' @ 'adialuze4eva.blogspot.com' tu biasa nye courtesy of google (Thanks google!!)...Kalau ada tag tu, harap uols tak men 'copy paste ' tanpa kebenaran ye...That's all for now!! Thanks for reading my Blog!!! ENJOY yaaaa....

Happily Married

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Thursday, November 4, 2010

Menu Hari Ini

A'kum....

Malam ni aku tkdr citer apa pun...just nak citer apa lauk aku mlm ni...Meh tgk kat bwh ni...Simple jeee...

Sayur feverit...Senang & Sedap

Sotong msak kicap yg simple giler...

Haaa..begitulah juadah kami yg tak seberapa ni...Saje je nak kongsi2 gambo ngan kengkwan kat blog ni ^.^

W'salam...Adiosss


4 comments:

syakera said...

sedapnya...dah lama tk mkn sotong kicap...rindu lak bila tgk pic tuh..
:D

AdiaLuze said...

Hehehe..Cb la buat...guna cili giling puteri skit ngan kicap jee...Simple sesgt...sedap la gak..

syakera said...

hehe..nti nk try la..bila balik umah..duk hostel ni susah.otter skit tkpe kan..
salu gak g blogwalking blog2 masakan..wah..best2 twu..hehe ;D

AdiaLuze said...

Haaa...cbla...Leh ubah suai sesedap rasa...suka gak tgk blog2 resepi..dptkan idea nak masak lauk apa...

KLIK KAT SINI UNTUK JOIN SATU BENDA BEST PUNYE ^_^

Tengok Iklan Dulu