Iklan

PESANAN PENAJA ^-^

A little note for all my readers...Semua foto2 dalam blog aku ni, kalau xde tag 'adialuvluze.blogspot.com' @ 'adialuvezul.blogspot.com' @ 'adialuze4eva.blogspot.com' tu biasa nye courtesy of google (Thanks google!!)...Kalau ada tag tu, harap uols tak men 'copy paste ' tanpa kebenaran ye...That's all for now!! Thanks for reading my Blog!!! ENJOY yaaaa....

Happily Married

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Wednesday, November 3, 2010

Yessss!!!

A'kum...

Yeeesss!!! Akhirnye, berjaya jugak aku me 'login' kedalam blog aku ni...Dari pg tadi kena blok...Cam Bos tau2 je aku mengulo masa kerja...Tapi, aku cuma jenguk2 blog ni kalo kerja dh agak tak brapa nak banyak tau...Bukan curi tulang pun...Ekekekeke

Leeegaaa rs hati dapat masukkan n3 baru hari ni..Ok la...aku nak buat n3 mukadimah je dulu..Nanti aku masukkan n3 yg ada pekdah skit yee...Korang g la lunch dulu k!!

W'salam...Adiooossss....


2 comments:

BLADE EDGE said...

Salam..

saya just blogwalking..baru tahu pasal blog ni..

Anyway kalau ada masa, silalah menjelajah ke blog saya.

regards,
BLADE EDGE

AdiaLuze said...

Ok Blade...Mekasih sudi drop by :)

KLIK KAT SINI UNTUK JOIN SATU BENDA BEST PUNYE ^_^

Tengok Iklan Dulu