Iklan

PESANAN PENAJA ^-^

A little note for all my readers...Semua foto2 dalam blog aku ni, kalau xde tag 'adialuvluze.blogspot.com' @ 'adialuvezul.blogspot.com' @ 'adialuze4eva.blogspot.com' tu biasa nye courtesy of google (Thanks google!!)...Kalau ada tag tu, harap uols tak men 'copy paste ' tanpa kebenaran ye...That's all for now!! Thanks for reading my Blog!!! ENJOY yaaaa....

Happily Married

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Tuesday, November 30, 2010

kantanmerah FIRST LUCKY DRAW

Assalammualaikum...
Yea,yea...Aku tgh sbuk nak masuk sgala GA2 dan LD2  yang ada...Jom cuba nasib!!



syarat -syarat senang jer
* korang semua mesti ada blog (Aku ada blog : http://adialuvluze.blogspot.com)
* buat satu entry pasal lucky draw nih + letak banner yg kat atas tuh (Inilah n3nye)
* follow blog ni (Dah follow)
* tinggalkan jejak komen anda kat entry nih and link back (Dh buat gak)

So, macamana? Jom la join sama!!

W'salam...

Adiossss...


4 comments:

noor said...

salam
tq & gud luck yer!!

hans said...

rajin masuk contest yer sis
gudluck

P/S : Korang Kenal Blogger Aiman? Adess! Yang Suka Makan Halia Tu! Jom Usha Kejap!

noor said...

salam
nanti bg link yer...sbb xtau pun join

AdiaLuze said...

Hans : Saje je merajinkan diri..TQ

Noor : klik je kat gambo tu kalo nak join :)

KLIK KAT SINI UNTUK JOIN SATU BENDA BEST PUNYE ^_^

Tengok Iklan Dulu