Iklan

PESANAN PENAJA ^-^

A little note for all my readers...Semua foto2 dalam blog aku ni, kalau xde tag 'adialuvluze.blogspot.com' @ 'adialuvezul.blogspot.com' @ 'adialuze4eva.blogspot.com' tu biasa nye courtesy of google (Thanks google!!)...Kalau ada tag tu, harap uols tak men 'copy paste ' tanpa kebenaran ye...That's all for now!! Thanks for reading my Blog!!! ENJOY yaaaa....

Happily Married

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Sunday, November 14, 2010

Citer oh Citer

A'kum...

Aku tgh tengok citer 'Miah oh Miah' ni....menyampah aku tgk kat mak ngan kakak2 si Miah dalam citer ni. Dengki je memanjang...Yang maknye pun, ngan anak sndiri pun mendengki je kejonye...Ada ke mak camtu kat dunia ni...Anak2 kan semuanye sama...Dikandung perut yang sama, keluar dari 'pintu' yang sama.....Haish..Tok paham la aku...

Faziah Elai
Aku tau citer ni dah main dulu...tp oleh kerana aku dah tertengok lagi sekali, jadi aku jadi sakit ati lagi sekali...blh gitu??? Ahaksss..

Apap2pun, pengajran dari citer ni yang aku dapat ialah, menghargai bakat yang kita ada dan cuba buat apa2 keja pun dengan ikhkas barulah hasilnye Alhamdulillah....Hehehehehe

Tup tap tup tap kejap je dah pukul 11 malam...Cuti 2 hari ni cam rasa kejap sangat...TApi, Alhamdulillah...Takde on call job weekend ni...KAlo tak, mau aku kelam kabut kena g opis...Huiiissshhh...Serik dah aku terkena sekali hari tu sampai disebabkab keje, aku ngan laki aku bergaduh....Ummmphhhh....Nasib bek tak melarat2 sgt...

Esok nak keja masuk pagi, jadi kenalah cuba tidur awal skit...MAta kau ni, kalau blom kol 1pagi, ssh skit nak lelap...Tkpelah...akan aku cuba juga melelapkan mata ini seawal yang mungkin malam ni....

W'salam...

2 comments:

saya afi. said...

heheh. cite ni klaka la akak. :)

AdiaLuze said...

Klaka pun klaka, yang tang sakit hati pun sakit ati gak...huhuhuhu

KLIK KAT SINI UNTUK JOIN SATU BENDA BEST PUNYE ^_^

Tengok Iklan Dulu