Iklan

PESANAN PENAJA ^-^

A little note for all my readers...Semua foto2 dalam blog aku ni, kalau xde tag 'adialuvluze.blogspot.com' @ 'adialuvezul.blogspot.com' @ 'adialuze4eva.blogspot.com' tu biasa nye courtesy of google (Thanks google!!)...Kalau ada tag tu, harap uols tak men 'copy paste ' tanpa kebenaran ye...That's all for now!! Thanks for reading my Blog!!! ENJOY yaaaa....

Happily Married

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Thursday, November 11, 2010

Jom Berubah!!!

A'kum...

Korang penah tak jumpa ngan orang yang pentingkan diri sendiri & busy body??? Mestilah ada kan...Menyampahkan ngn org2 yang cmni...

Mmmg la sifat pntingkan diri sendiri tu perlu ada, tapi janganlah sampai buat org rasa meluat dan tak nak kawan ngan kita kaannn...

Ni tidak..bila org lain dalam kesusahan, susah la betul nak paham tapi kalo diri sendri dilanda kesusahan, sbuk nak bagitau satu dunia dan kalau boleh nak orang satu dunia ni paham keadaan dia...Ummmmphhh...Meyampah tau!!!

Busy body pun biarlah berpada2..Takkan semua benda yang personal tentang orang lain nak amik tau lepas tu sbuk bercerita ngan orang lain...Lagi laaaaaaa mengarut dan tak leh nak terima perangai camni....Uurrrghhhh!!!

Toleh kemana2 pun, orang macam ni mmg akan ada disekeliling kita..Mintak2 aku tak tergolong dalam golongan mereka2 ni...Hissshhh...Selisih malaikat 44....

Sebelum melelapkan mata, aku nak la mengajk korang semua (termasuklah diri aku) untuk cuba meninggalkan sedikit demi sedikit perangai2 negatif yang ada dalam diri kita yang tak berapa digemari oleh orang dsekeliling kita ni...

Semoga niat kita untuk berubah kepada yang lebih baik ni dapat diredhai oleh-NYA...Aaaaammminnnn...

Sekian, W'salam...

Adiossss...


3 comments:

MangkOk cHenTa ♂ said...

betol3...

Qistina said...

nape tu kak?
cam marah kat some1 jer...

AdiaLuze said...

MC : Betol kaannn...

Qist : Tak marah, cumah geraaammmm jeee...Hikhikhik

KLIK KAT SINI UNTUK JOIN SATU BENDA BEST PUNYE ^_^

Tengok Iklan Dulu