Iklan

PESANAN PENAJA ^-^

A little note for all my readers...Semua foto2 dalam blog aku ni, kalau xde tag 'adialuvluze.blogspot.com' @ 'adialuvezul.blogspot.com' @ 'adialuze4eva.blogspot.com' tu biasa nye courtesy of google (Thanks google!!)...Kalau ada tag tu, harap uols tak men 'copy paste ' tanpa kebenaran ye...That's all for now!! Thanks for reading my Blog!!! ENJOY yaaaa....

Happily Married

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Thursday, February 10, 2011

1st GiveAway Queenpink: Teka Teki Contest

Assalammualaikum...

Malam ni aku tetiba nak join satu contest yang dianjurkan oleh si adik comel yang menggelar dirinye QUEENPINK.

Contest kali ni lain skit sebab kena jawab teka teki. Kalu korang nak join, klik je kat gambo cumell kat bawah ni kay !! GUD LUCK semua !!!!


Jawapan Akak : Masa pakcik tu melintas, lampu traffik tengah merah, sebab tu keta semua berenti dan pakcik yang buta tu boleh melintas dengan selamat ^___^

Akak nak TAG : Ain Zulaikha, Ayuni & Bambam's

W'salam...

Adiossss...


2 comments:

b a m b a m ' s said...

nanti kiter join ek kak.. heheheheh..thnaks tagging! :p

QUEENPINK said...

SALAM..

THANKS KERANA JOIN..

KLIK KAT SINI UNTUK JOIN SATU BENDA BEST PUNYE ^_^

Tengok Iklan Dulu