Iklan

PESANAN PENAJA ^-^

A little note for all my readers...Semua foto2 dalam blog aku ni, kalau xde tag 'adialuvluze.blogspot.com' @ 'adialuvezul.blogspot.com' @ 'adialuze4eva.blogspot.com' tu biasa nye courtesy of google (Thanks google!!)...Kalau ada tag tu, harap uols tak men 'copy paste ' tanpa kebenaran ye...That's all for now!! Thanks for reading my Blog!!! ENJOY yaaaa....

Happily Married

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Monday, February 21, 2011

Canteeeekkknyeeeeee (。◕‿◕。)

Assalammualaikum...

Bila aku tengok wajah2 penuh glamer artis2 Hollywood, tetiba aku terpikir… adakah mereka memang selalu kelihatan cantik dan berseri2 seperti itu??

Setelah mengugelkan diri, akhirnye aku jumpa beberapa gambo yang menarik untuk aku kongsi dengan korang semua… Nak tengok ? Apa lagi, Joooommmm laaaa !!!!



Angelina Jolie
Tyra Bank

Avril Lavigne

Christina Aguilera
Eva Longoria



Halle Berry

JLo
Julia Robert


Katie Holmes

Kim Kardasian
Madonna

Amacam  ?  Apa korang rasa lepas tengok  wajah2 natural pelakon2 dan celebrity2 pujaan korang ni? Ada yang ok, ada yang masih menarik dan ada juga yang… Urggghhhh.. Hehhehehe

W'salam...

Adiossss...

7 comments:

Bella Bell said...

hahaaa....agak huduh la gk tnpa make up..mmg make up ni mpu buat yg hodoh jd chantik la...jd ny kalo nk tw org 2 btol2 chantik or x jom tgk muka dorg tnpa make up..xpon skodeng bila dorg bru bngn dr tido....heheee

miss_L said...

heh..jom kak kite try gi makeup artist professional agak2 nanti muke bersinar2 cam artis x? muehehehe

Ina said...

katie holmes cute je kan...

Aishah Faisal said...

cantik cuma madonna yg nampak sangat berbeza.

AdiaLuze said...

Bella Bell : Lagi natural, tgk masa diaorg tido..Masih cantek ke tak..huhuhu

miss_L : Takut asik bermekap, nanti muka naik jerawat batu...Wakakaka...

Ina : Betul...Cumeel je walau sedikit pucat...

Aishah Faisal : Madonna tu sbb dah tua kot.. Ekekeke

Putri_Aizat said...

hehe...sumenyer mmg hampeh jek klu tak mekap

AdiaLuze said...

Putri_Aizat : Tula.. Mereka pun manusia biasa saje kaann :)

KLIK KAT SINI UNTUK JOIN SATU BENDA BEST PUNYE ^_^

Tengok Iklan Dulu