Iklan

PESANAN PENAJA ^-^

A little note for all my readers...Semua foto2 dalam blog aku ni, kalau xde tag 'adialuvluze.blogspot.com' @ 'adialuvezul.blogspot.com' @ 'adialuze4eva.blogspot.com' tu biasa nye courtesy of google (Thanks google!!)...Kalau ada tag tu, harap uols tak men 'copy paste ' tanpa kebenaran ye...That's all for now!! Thanks for reading my Blog!!! ENJOY yaaaa....

Happily Married

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Thursday, February 17, 2011

Laaa... Nak Berblogging Pun Kena Ada Rupa Keee ????

Assalammualaikum...

Betul ke kalau blogger tu cun, hensem, kacak dan bergaya, senang untuk jadi femes kat dunia blogging ni ???

Laaa...ingtkan zaman2 bebudak hingusan je rupa paras ni jadi ukuran... Rupa2nye melarat sampai ke zaman era milineum ni ker ??? Ish,ish,ish...Apa2pun, ADA AKU KISAH ??? (Emosi semacam nampaknye aku nih...hehehhe)

Cukup2lah aku mengalami 'penderaan' dari segi psikologi masa zaman persekolahan dulu...mak lettiiiihhhhh la nyaaahhh..Hehehehe...

Dulu aku masa skolah, takdelah serabai sangat. Tapi, sebab muka aku ni kurang comel (pada penilaian bebudak skolah..Ahakss), makanye aku ni takdelah tergolong dalam golongan femes. Lagi satu aku ni tergolong dalam golongan nerd masa zaman tuh. Cikgu2 pun ingat tak ingat kat nama aku. Bebudak lelaki pun pandang tak pandang je kat aku...Hisshhh...Sedih la bila aku dok pikir2 balik...!!

Aku bukan nak mengkondem mereka2 yang cun2 ni..Semua tu kan kurniaan Tuhan. Yang aku bengkek sangat sebab ada dikalangan mereka2 ni yang suka memandang rendah mereka2 macam aku nih...

Bila buat study group, idea macam orang2 macam aku ni langsung tak di endah... Bila anjurkan majlis apa2, orang2 macam aku ni selalu disisihkan... T_______T

Tapi, last2... Mereka2 yang rasa diri mereka hebat sangat tu tak kemana pun..Kiranye, kalau nak dibandingkan sekarang ni, aku lagi hebat lah dari mereka ^_______________^..Thehehehe...ALHAMDULILLAH..Ini yang dinamakan PEMBALASAN TUHAN...

Hidup ni umpama roda... Bila ada kat atas, toksah la dok injak2 yang ada kat bawah ni, sebab bila tiba masanye awak tu kat bawah, jangan la pelik kalau orang buat menda yang sama kat awak...Ini yang dinamakan KARMA.

Wah,wah...Entri luahan rasa nampaknye ni...Bukan apa.. Tetiba teringat kenangan pahit waktu zaman persekolahan dolu dolu... TAK BEST LANGSUNG !!! @_______@

P/S : Kepada Cikgu2 yang tak pernah buyers menilai anak2 muridnye, aku ucapkan JUTAAN TERIMA KASIH... Hanya Tuhan yang mampu membalas jasa kalian. Antara Cikgu2 tersebut ; Cikgu Siswana dan Cikgu Shamsudin.

W'salam...

Adiosss...


10 comments:

Zuewairy said...

ntahla.. mybe! cantik.. baru la ramai yang nak berkenalan kot:)

Ayuni said...

muka lawa perangai xelok pun x bleh jugak

THE LEKAT LEKIT STORY said...

pernah juga lalui situasi ni masa zaman awal remaja.. bila kita di kalangan kawan2 yg comel, ramping, tinggi, cantik.. sedikit terpinggir bila kita mcm tak di beri perhatian. Almaklum la Lekit ni kecik.. mcm budak2. ms skolah rmenangah still fizikal macam budak skolah rendah. Pernah juga rasa down.. tp meningkat umur abis sekolah.. baru la dapat merasa macam mana bila kita di beri perhatian & menjadi perhatian. x tau la kot dulu2 comot, skang je baru nak comel. kekekekekeke

PUANSTOBERI said...

Tehehe.. takpe, sekala sekali meluahkan perasaan ada lah oke.
Ala, Reen pun tak glam juga masa sekolah. nak kata nerd pun idak jugak.
Tp masa U oke sket la. Tp idak la jadi gadis rebutan plak. Opsss.. teheheheh :D

AdiaLuze said...

Zuewairy : Yela kooottt.. :]

Ayuni : Yeeeahhh!! Akak setuju !!!

TLLS : Sama la kite...Akak pun masa dah masuk kolej baru rasa camtu...Hehehe

PnS : MAsing2 ada pengalaman sendiri kan...Best la ko glamer masa kat U..hehehe

alinac lover said...

yong pon x femes

Dda Ly said...

ye, dlm dunia..memane pon akan ade ketidak adilan kan?
tak aci...diskriminasi...huhu
tp kite hanye manusia..
tak de power, tak mampulah nak ckp pape..
len lah kok kite ni duta2 ke..menteri2 ke..huhuh

anyway anyhow,
salam kenal...:)

AdiaLuze said...

alinac lover : Samalah kita Yong..Tapi skrg ni kita ok kan ?? HEheeh

Dda Ly : Salam kenal... ;)
Jadi, mulai sekarang ni, kita jadikanlah segala ketidakadilan dan diskriminasi ini sebagai semangat utk kita meneruskan hdup...Cheeese !!

deeya said...

sape yang cakap rupa paras tuh pebting kalau nak berblogging tuh meh cnie aq tampar laju2 ......! erk ~ *emo :p

AdiaLuze said...

deeya : Bawak bebanyak bersabo ek..hehehe... ni n3 general..sesapa yang 'makan cili' dia tau la macamana rasanye..ekekekeke

KLIK KAT SINI UNTUK JOIN SATU BENDA BEST PUNYE ^_^

Tengok Iklan Dulu