Iklan

PESANAN PENAJA ^-^

A little note for all my readers...Semua foto2 dalam blog aku ni, kalau xde tag 'adialuvluze.blogspot.com' @ 'adialuvezul.blogspot.com' @ 'adialuze4eva.blogspot.com' tu biasa nye courtesy of google (Thanks google!!)...Kalau ada tag tu, harap uols tak men 'copy paste ' tanpa kebenaran ye...That's all for now!! Thanks for reading my Blog!!! ENJOY yaaaa....

Happily Married

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Friday, February 18, 2011

Apa Cerita... ?

Assalammualaikum...

Pernah tengok citer SUMOLAH atau PAPADOM ?  Kedua2nye arahan Afdlin Shauki. Aku suka. Slumber dan penuh makna.




Lawaknye semua ada isi. Bagi sesetengah orang, mungkin lawaknye sukar nak difahami. Tapi, bagi aku yang memang suka ngan citer2 yang kena pikir lebih ni, sesuai sangat la ngan taste aku…

Kebanyakan crita2 yang ada dipasaran sekarang ni memang banyak yang lawak… Kebanyakannya lawak2 ringan yang lebih mudah difahami dan sempoi…

Crita2 yang popular tak semestinya yang terbaik dan cerita yang terbaik tak semestinya popular…

Bila menonton filem dipawagam aku sendiri pun akan lebih suka tengok cerita2 komedi yang santai dan tak terlalu memerlukan pemahaman yang mendalam…

Agak2 nak rasa lebih sikit aliran adrenalin, aku akan tengok cerita2 aksi macam Transformers, Narnia ataupun 300… Kalau setkat nak tengok citer2 epik macam Harry Porter ataupun Lord Of The Rings, aku lebih rela menonton DVD di rumah…

Even crita Twilight yang aku suka tengok tu pun aku tak sanggup nak tengok kat wayang… Takut tertido…Hikhikhik…

Walau apapun  crita yang korang suka tengok, tengok je la….Asalkan semuanye citer2 senonoh yee…Ahaksss….

Selamat menonton dengan aman dan gembira… !!! ^____^

W'salam...

Adiossss...



4 comments:

alinac lover said...

yong pon suka tgk cerita afdlin awww best~

Ayuni said...

Yes! cantik header sis! romantic gitu...

ardinihumaira said...

best2 cite dia siesly ;)

AdiaLuze said...

alinac lover& ardinihumaira : Yong, Dini...Betui tu..Best2kan citer dier :)

Ayuni : Setelah berpenat lelah, akhirnye berjaya gak..Alhamdulillah...Hehehe

KLIK KAT SINI UNTUK JOIN SATU BENDA BEST PUNYE ^_^

Tengok Iklan Dulu