Iklan

PESANAN PENAJA ^-^

A little note for all my readers...Semua foto2 dalam blog aku ni, kalau xde tag 'adialuvluze.blogspot.com' @ 'adialuvezul.blogspot.com' @ 'adialuze4eva.blogspot.com' tu biasa nye courtesy of google (Thanks google!!)...Kalau ada tag tu, harap uols tak men 'copy paste ' tanpa kebenaran ye...That's all for now!! Thanks for reading my Blog!!! ENJOY yaaaa....

Happily Married

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Saturday, February 19, 2011

Cepatnye Laa Masa Berlalu

Assalammualaikum...

Rasanye cam baru je aku bangun dari tido tadi…. Napa jap je nak pukul 3 lebey nii… Huhuhuu… Dari tadi ingat nak kuar g Giant, tapi la ni masih lagi melekat depan laptop.. Parah… Memang parah…

Laki aku takde , jadi masak tengahari ni pun la kadar je laaa… Buat sambal tumis ikan masin ngan telur dadar… makan berulamkan petai… Perrrggghhh.. Sedap tak hingat… Hehehe… Apa menu tengahari korang semua ??

Jap lagi nak g mandi ngan solat… Jangan nak senyum2 kambing plak ye bila aku bgtau aku baru nak mandi… Bukan suka2 okey… Aku suka siapkan keja2 rumah dulu, makan tengahari dan tunggu jap sementara makanan hadam sebelum mandi… Lepas tu,leh la menatap laptop sampai terkaluar bijik mata pun tak apa… Ekekeke…

Sekarang ni aku tengah tengok citer Criminal Mind marathon (tanpa henti dari pukul 10 pagi tadi – tengok sesambil buat keja rumah)... Best dapat tengok skuad dalam crita ini membuat profil penjenayah sebelum dapat kenal pasti suspek yang sepatutnya ditangkap…

Kalo korang tak caya, cuba la tengok sekrang kat channel 710 (Astro)… Yang tkde astro leh tengok kat 8tv… Waktu siarannye, aku tak sure la plak… Pepandai la korang survey kay.. Kalo takpun, download je la dari internet… Wakakaka…

Aku nak chow dulu.. C u soon… Very soon… ^__^

W'salam...

Adiossss...


7 comments:

wahida said...

saya makan ayam masak lemak cili api ari ni..

selamat berhari Sabtu...

Az-Zahra Fauzee said...

style la mndi lps keje.. Same here...
Wink2...

AdiaLuze said...

wahida : sedapnye, sedapnye... Nak ckit..hehehe.. Samat hari Sabtu !!!

Az-Zahra Fauzee : thumb up to both of us !!!! Hehhee

Ina said...

masak sambal udang..dah habih dah pun..
http://inanazir.blogspot.com

AdiaLuze said...

Ina : Amboi...Cepatnye.Hehehe

Nour Akmal said...

hye..singgah cni..
nice entry..

jom join GA blog sy..

http://jarijemariemas.blogspot.com/2011/02/jarijemariemas-first-giveaway.html

lina said...

salam aida

kak ina ada award utk aida..sudi2 kan ya tq.

KLIK KAT SINI UNTUK JOIN SATU BENDA BEST PUNYE ^_^

Tengok Iklan Dulu