Iklan

PESANAN PENAJA ^-^

A little note for all my readers...Semua foto2 dalam blog aku ni, kalau xde tag 'adialuvluze.blogspot.com' @ 'adialuvezul.blogspot.com' @ 'adialuze4eva.blogspot.com' tu biasa nye courtesy of google (Thanks google!!)...Kalau ada tag tu, harap uols tak men 'copy paste ' tanpa kebenaran ye...That's all for now!! Thanks for reading my Blog!!! ENJOY yaaaa....

Happily Married

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Sunday, February 13, 2011

CONTEST KUCING PALING COMEL

Assalammualaikum...



Masa aku tengok contest ni, hati aku sedikit teruja kerana aku berpeluang menunjukkan pada korang gambo kucing aku adik aku ngan korang semua….Kalo nak join sama, klik je gambo banner kat atas tu kay…

Baiklah…gambo paling colek kucing aku adalah….jeng,jeng,jeng…




Aku nak tag :

W'salam...

Adiossss...

 

3 comments:

Dang Tuah said...

thanks for the tag. Tuah memang ada banyak koleksi gambar meow2 comey2 dlm laptop ni. =D Kena belek2 1 folder.

apisv2 said...

time ksh sbb join contest nie;)
good luck;D

miss_L said...

comel! comel! I like! :D

KLIK KAT SINI UNTUK JOIN SATU BENDA BEST PUNYE ^_^

Tengok Iklan Dulu