Iklan

PESANAN PENAJA ^-^

A little note for all my readers...Semua foto2 dalam blog aku ni, kalau xde tag 'adialuvluze.blogspot.com' @ 'adialuvezul.blogspot.com' @ 'adialuze4eva.blogspot.com' tu biasa nye courtesy of google (Thanks google!!)...Kalau ada tag tu, harap uols tak men 'copy paste ' tanpa kebenaran ye...That's all for now!! Thanks for reading my Blog!!! ENJOY yaaaa....

Happily Married

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Wednesday, February 16, 2011

SAYA PUNYAI 100 - 500 FOLLOWERS

Assalammualaikum...

  

Akhirnye En.Ben buat jugak segmen yang aku layak untuk sertai..Kalau korang layak gak, apalagi ?? Klik je kat banner muka abg macho tu ye... ^___^

W'salam...

Adiosss...


9 comments:

wahida said...

mak aiii...ramainya yg join...saya x pernah join lg sbb saya ni pemalu orgnya...ahaks....

Khairi said...

Blogwalking... :)

Nice blog especially gambar header, nostalgik sgt...

hepi blogging.

Ina said...

Assalammualaikum..saya pun join jugak..header cantik..macm vintage je..nice
http://inanazir.blogspot.com

DeeBa_DeBaB said...

nice blog :)
i loikee !!
terutama header. rasa mcm zaman dolu2.. hehe

anizsDANbintang... said...

keep blogging =)

AdiaLuze said...

Wahida : Alaaa...join je...Yeke pemalu..? Hehehe

Khairi : TQ,TQ dan TQ !! Hepi ber BW !!!

Ina : W'salam...mekacih... :)

DeeBa_DeBaB : TQ...Sj je buat camtu untuk mengembalikan kenangan...

anizsDANbintang : Sama2 lah kiter yee !! ^__^

T'nie on the Blog said...

thanks kunjung blog saya yg baru nk merangkak2...
wah byknyer award die..huhu
saya dh folo awak

AdiaLuze said...

T'nie on the Blog : MAkacih dear :)

apisv2 said...

salam,
mengunjungi rakan2 blogger tegar;)
eh bergurau;p
slm perkenalan,
dtg dr blog abg ben;D
blog apisv2

KLIK KAT SINI UNTUK JOIN SATU BENDA BEST PUNYE ^_^

Tengok Iklan Dulu