Iklan

PESANAN PENAJA ^-^

A little note for all my readers...Semua foto2 dalam blog aku ni, kalau xde tag 'adialuvluze.blogspot.com' @ 'adialuvezul.blogspot.com' @ 'adialuze4eva.blogspot.com' tu biasa nye courtesy of google (Thanks google!!)...Kalau ada tag tu, harap uols tak men 'copy paste ' tanpa kebenaran ye...That's all for now!! Thanks for reading my Blog!!! ENJOY yaaaa....

Happily Married

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Saturday, February 26, 2011

Menu Kami Hari Ini...Nyuuummmmyyyy !!! ^__^

Assalammualaikum... 

Salam hari SABTU kawan2 !!!!

Biasanye jam 8pagi mesti dah ada entri baru kan… Sori la ye kengkawan… Hari ni aku settlekan semua keje dulu sebelum mengadap laptop ni…

Wokey, untuk tujuan sesaje, aku nak kongsi apa makanan tengahari kami hari ni… Semuanya resepi sendiri okey… Hehehehe (bangga tuuu… Ahaksss )… Tanpa berlengah2 lagi, inilah menu kami hari ni…Jeng,jeng,jeng…




Yang mula2 tu adalah ketam masak merah…then, kerabu pegaga (resepi mak aku…mekasih mom!!! Luvya so much !!) dan last tu masak sotong tumis bodo.. Walau bodo2, tetap sedap wokeyyy… Hehehe.. Puji diri sendiri nampak.. Ala… Kalo bukan aku, sapa lagi nak puji kan…

Agak2 nak cuba buat, bagila tau ye… Nanti aku gtau bahan2nye… Huhuhu

W'salam...

Adiossss...


4 comments:

cik pulau said...

nampak sedap..
tapi cik pulau takleh makan seafood..
alergic..huhuhu... ^^,

AdiaLuze said...

Ala... Ciannye...

Saya kena msk gak sebab hubby suka sgt seafood..Hehehe... NAsib baik tekak kita ni tak kisah... ;D

PUANSTOBERI said...

Ketam... nom nom nom..

(tercari2 kat mana nak komen ni tadi. uhukk)

AdiaLuze said...

Pn.S : Sedaaaap sesangat Reen... (Jumpa la jgk ruang komen yee..ahaksss)

KLIK KAT SINI UNTUK JOIN SATU BENDA BEST PUNYE ^_^

Tengok Iklan Dulu