Iklan

PESANAN PENAJA ^-^

A little note for all my readers...Semua foto2 dalam blog aku ni, kalau xde tag 'adialuvluze.blogspot.com' @ 'adialuvezul.blogspot.com' @ 'adialuze4eva.blogspot.com' tu biasa nye courtesy of google (Thanks google!!)...Kalau ada tag tu, harap uols tak men 'copy paste ' tanpa kebenaran ye...That's all for now!! Thanks for reading my Blog!!! ENJOY yaaaa....

Happily Married

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Thursday, February 17, 2011

Aku Berjaya !!!! TAPI....

Assalammualaikum...

Alhamdulillah... Akhirnye aku berjaya merenovate blog aku sepenuhmye...Yipppiiii !!!

Aku ada satu je masalah ni... Camne nak adjust gambo si gadis seksi pakai skirt hijau (tinker bell) kat header aku tu ngan gambo aku sendiri ye ?? Korang tau tak??

Kalau tau, tolong la bagitau kat aku camne cara2nye...Hmmmm....

W'salam...

Adiosss...


9 comments:

Ayuni said...

cantik tp try sis letak header..

wahida said...

hehehe...x tau tp gatal nak komen jugak...hauhauhau...

Ayuni said...

ok, sis ingt x gmbr sis yg dlu tu, yg kt dapur tu, sis letak kt tmpat header yg dlm page element tu ader configure header

pago" said...

da refresh lebey 3 kali ni..
tinkerbell x keluar pun..

AdiaLuze said...

pago" : Pelik la plak ko ni... Yang dok meniarap rambut kuning kat sebelah kanan, kat bhagian header tu kan ke tinkerbell... ^___=

khairiyah ibrahim said...

salam...hye akak...saye da tag akk utk join contest senyum paling ceria...sile gi sini eh utk join

http://nameeroslan.blogspot.com/2011/02/contest-senyum-paling-ceria-d.html

p/s:feel free 2 join this..;)

SyUhAdA said...

layout dah ok..
try tukar header je..~

MiMie AddNin said...

siyes comey la akak...
x leh jadi ni..
kne blajar wat macam akak gak la ni..
hahhahaha

AdiaLuze said...

Ayuni : Alaaa...Tak berjaya gak..huhuhu

Wahida ; Komen jee... Tak salah pun...

khairiyah ibrahim : Akak dah join kontest tu..MEkasih tag akak...

SyUhAdA : Dah try buat...xleh... ;(

MiMie AddNin : Makasih !!! Seronok skit bila kena puji..hikhikhik

KLIK KAT SINI UNTUK JOIN SATU BENDA BEST PUNYE ^_^

Tengok Iklan Dulu