Iklan

PESANAN PENAJA ^-^

A little note for all my readers...Semua foto2 dalam blog aku ni, kalau xde tag 'adialuvluze.blogspot.com' @ 'adialuvezul.blogspot.com' @ 'adialuze4eva.blogspot.com' tu biasa nye courtesy of google (Thanks google!!)...Kalau ada tag tu, harap uols tak men 'copy paste ' tanpa kebenaran ye...That's all for now!! Thanks for reading my Blog!!! ENJOY yaaaa....

Happily Married

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Friday, February 11, 2011

♥♥ My Luvly Famili ♥♥

Assalammualaikum...

Ni citer aku balik kampung lagi...Jangan boring yeeee...Ahakss...

Aku sesaje je nak kongsi gambo antara mereka2 yang ada dalam hidup aku...Mereka2 ini adalah keluarga yang sentiasa ada bersama aku disaat susah dan senang...Alhamdulillah....Jom kita tengok sapalah agaknye mereka2 tu yee...

Oh ya...masa ni ada celebrate besday adik sepupu aku skali..Tu yang ada gak gambo kek...hehehe....







W'salam...

Adiossss...


4 comments:

ardinihumaira said...

epi bday untuk adik sepupu tu hehe :)

AdiaLuze said...

ardinihumaira : TQ..;D

kay_are said...

epi besday kat yang nyambut besday =) lame dah x balik kg.. huu

AdiaLuze said...

kay_are : TQ,TQ (mewakili adik sepupu hehehe). Napa lama tak blk ? Best tau kat kg..udara segar jee..:D

KLIK KAT SINI UNTUK JOIN SATU BENDA BEST PUNYE ^_^

Tengok Iklan Dulu