Iklan

PESANAN PENAJA ^-^

A little note for all my readers...Semua foto2 dalam blog aku ni, kalau xde tag 'adialuvluze.blogspot.com' @ 'adialuvezul.blogspot.com' @ 'adialuze4eva.blogspot.com' tu biasa nye courtesy of google (Thanks google!!)...Kalau ada tag tu, harap uols tak men 'copy paste ' tanpa kebenaran ye...That's all for now!! Thanks for reading my Blog!!! ENJOY yaaaa....

Happily Married

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Sunday, February 27, 2011

Aku Malas Hari Ni....Arrrrgggghhhh !!!

Assalammualaikum...

Cuti hujung minggu ni aku agak tak brapa nak rajin membuat entri atau ber’BW’… Jangan la marah yeee… (macam lah remai sangat yang baca blog aku ni…huhuhu)…

Malam tadi pergi beli barang dapur kat NSK Selayang… Kalau nak dikira, jauh la dari rumah aku… Dekat lagi Giant ngan Carrefour… Tapi, gatal gak nak beli jauh sikit sambil cuci2 mata…Hehehehe..

Tapikan… Aku rasa berbaloi la beli barang kat sana… Reganye amat2 lah berpatutan, aku beli shampoo Sunsilk botol besar, beberapa jenis sayur2ran, beberapa jenis cekedes, rangka ayam 3 ketul… dan ada beberapa barang lagi… Semuanye RM40 jeee !!!! Terkojut eden !!!!!! Berbaloi aku gi jauh2 beli barang kan… Hihihihi..

Nak dijadikan citer, malam tadi tetiba je rasa terajin nak masak2 nak bagi kat jiran tetangga… Jadi ku buatlah kuetiau sup… Walaupun siap masak dah agak lambat, laki aku raji gak nak tolong hantarkan… Ala… Bukan bagi kat ramai orang pun…. Bagi kat jiran India depan rumah dengan kawan aku Eila, yang dok sama line ngan rumah aku… Dia hujung sinun, aku hujung sinin… Alhamdullillah… Lepas la jugak hajat aku ngan laki aku…

Sori laaa takde gambo sebab tak sempat nak amik… Hehehe… Tapi yang agak tak best sebab sup aku tak berapa nak sedap…. Sedey… T____T …. Harap2 mereka2 yang makan tu boleh la makan sup aku tu….Hmmm…

Alamak !!! Dah pukul 6 !!! Tak solat Asar lagi ni !! Nanti kalau rajin, kita jumpa la lagi ye !!! Chow !!!

P/S : Sesapa nak dapatkan Masker antikedut dengan harga berpatutan, sila2 la ke SINI

W'salam...

Adiossss...

2 comments:

PUANSTOBERI said...

takpe...da ada niat bersedekah, sumanya akan jadi sedap :D

AdiaLuze said...

PnS : MUdah2han... AMiiinn.. ;D

KLIK KAT SINI UNTUK JOIN SATU BENDA BEST PUNYE ^_^

Tengok Iklan Dulu