Iklan

PESANAN PENAJA ^-^

A little note for all my readers...Semua foto2 dalam blog aku ni, kalau xde tag 'adialuvluze.blogspot.com' @ 'adialuvezul.blogspot.com' @ 'adialuze4eva.blogspot.com' tu biasa nye courtesy of google (Thanks google!!)...Kalau ada tag tu, harap uols tak men 'copy paste ' tanpa kebenaran ye...That's all for now!! Thanks for reading my Blog!!! ENJOY yaaaa....

Happily Married

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Wednesday, February 16, 2011

Soalan Untuk Ibu2 Merangkap Isteri2 Bekerjaya

Assalammualaikum...

Hari ini aku shift aku akan berakhir pada jam 0730PM. Apa agaknyye menu makan malam ni yee..Hmmm...Ke takyah makan ?? Kalau nak masak pun, aku masakkan je laki aku...Tapi, dia mesti ajak aku makan sama...Ummmphhh....

Haishhh...macam2 plak nak dipikir...Ni blom ada anak lagi...Kalau dah ada, tak tau la camne ligat plak otak aku berpikir...

Aku nak mintak tips la... Kepada yang dah mempunyai anak tu kan..Macamana korang nak balance kan layanan kepada anak2 ngan suami yek?? Balance biar sama rata. Anak2 tak terasa dan husband tak terasing.. Macamana eekkk ????

Soalan ni khusus kepada ibu2 yang bekerjaya laa... Yang dok kat rumah tu aku rasa takde masalah kot dari segi pembahagian masa...errkkk... Yeker ??? Hehehe..Ntahlah... Sebab tu aku mintak jawapan dari korang semua ni...

Dihyarap kaum2 ibu diluar sana sudi memberi aku tips2 yang berkesan sebagai bekalan aku apabila diizinkan Tuhan memperolehi anak sendiri kelak... Apapun, aku dahulukan dengan ucapan TERIMA KASIH yeee... ^____^

W'salam...

Adiosss...

2 comments:

PINATBATE said...

assalamualaikum,
salam kenal. Kakpinat ibu kpd 5 orang anak.Berkerjaya sbg guru.Membahagikan masa dgn suami dan anak-anak mmg bukan perkara mudah.Yang penting kena CEKAP buat kerja dan kerjasama serta tolak ansur daripada ahli keluarga.

AdiaLuze said...

Waahhh.... kagumnye kak...Bagi la tips skit...Hehehe

KLIK KAT SINI UNTUK JOIN SATU BENDA BEST PUNYE ^_^

Tengok Iklan Dulu