Iklan

PESANAN PENAJA ^-^

A little note for all my readers...Semua foto2 dalam blog aku ni, kalau xde tag 'adialuvluze.blogspot.com' @ 'adialuvezul.blogspot.com' @ 'adialuze4eva.blogspot.com' tu biasa nye courtesy of google (Thanks google!!)...Kalau ada tag tu, harap uols tak men 'copy paste ' tanpa kebenaran ye...That's all for now!! Thanks for reading my Blog!!! ENJOY yaaaa....

Happily Married

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Monday, February 21, 2011

(。◕‿◕。) Takde Dalam En Ben, Dalam Borak Kosong Pun OKAY Jugak (✿◠‿◠)

Assalammualaikum...

Sejak kemunculan beberapa segmen baru dari blog En.Ben, telah berlaku rombakan drastik pada senarai2 bloglist beliau... Terkini, senarai yang ada adalah blogger2 yang memang2 terbaeeekkk sahaja... Good For Them !!! Hehehe...

Dalam hati ada rasa sedikit kecewa la jugak... Tapi, nak buat macamana kan.. Aku ni belum sampai tahap pem'blogger' tegar yang sanggup bersengkang mata setiap hari untuk mengupdate blog. Aku juga tak berkesempatan menghadiri apa jua perjumpaan yang diaturkan oleh En.Ben dan blogger2 seangkatan dengannye... T____T sedeyyy...

Tapi takpe !!!! Aku dah cukup seronok sebab blog aku ada tersenarai di dalam kengkawan2 blogger yang lain termasuk En. Borak Kosong... Ini pun dah cukup membuatkan aku tersengih sampai ke telinga... Sukaaaa !!! TERIMA KASIH semua !!!
 
 

Yelah..blog aku ni bukan hebat mana pun... Sekadar perkongsian rasa dan pandangan hati, mata,akal dan jiwa aku sahaja...
Jadi, bila ada orang yang sudi menjenguk, rasa terharu sangat2 !!! n____n

Walau apapun, aku akan cuba memperbaiki setiap apa yang terkurang dan segala teguran amat2lah dihargai dan didulukan dengan ucapan THANK YOU, TERIMA KASIH, 谢谢 , شكرا , 감사합니다, คุณขอบคุณ .....

W'salam...

Adiosss...




6 comments:

ardinihumaira said...

tak pe dear ;)
kita berblog dengan hepi tau

AdiaLuze said...

ardinihumaira : Betul tu kaannn.. Berblog dengan hepi !! ^__^... Thanks dear...

sahromnasrudin said...

assalamualaikum..

first timer singgah cini terus folo..

blog awak hebat...tahniah ya...

AdiaLuze said...

sahromnasrudin : Waalaikummussalam... Terima kasih sudi menyinggahkan diri dan drop komen ye... Salam perkenalan... Trima kasih juga ats pujian... Segala yang baik dtg dari Tuhan adanye... ;D

Dang Tuah said...

yang penting happy. dulu ada juga masuk bloglist ben, tapi pastu dah tak kisah masuk pun. ben sangat rajin r. eh, tuah ada tag adia, jom join pilih gambar.

AdiaLuze said...

Dang Tuah : Samalah kita... Takpe..At least sempat la jgk promote blog walaupun sekejap je.. Heheh..

TQ sudi tag..nanti akak g yee.. :)

KLIK KAT SINI UNTUK JOIN SATU BENDA BEST PUNYE ^_^

Tengok Iklan Dulu