Iklan

PESANAN PENAJA ^-^

A little note for all my readers...Semua foto2 dalam blog aku ni, kalau xde tag 'adialuvluze.blogspot.com' @ 'adialuvezul.blogspot.com' @ 'adialuze4eva.blogspot.com' tu biasa nye courtesy of google (Thanks google!!)...Kalau ada tag tu, harap uols tak men 'copy paste ' tanpa kebenaran ye...That's all for now!! Thanks for reading my Blog!!! ENJOY yaaaa....

Happily Married

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Sunday, February 20, 2011

LAgi Ucapan TERIMA KASIH *___*

Assalammualaikum...

WoW !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sedar tak sedar peserta GA aku dah mencapai keangka 181 !!!!!!!

TERIMA KASIH korang2 yang dah menjoinkan diri… Aku betul terharu kerana korang sudi menyahut jemputan menyertai GA pertama dari aku ni… SAYAAAAAANNNGGG korang !!! Muuuuuaaaaaahhhhh !!!!

Alangkah bagusnye kalau aku mampu bagi hadiah kat korang2 semua, tapi, nak buat camne… Aku hanya mampu menyediakan 5 hadiah sahaja untuk mereka2 yang bertuah… Yang tak bertuah, jangan putus asa kay… Ada la tu nanti rezki korang kat GA2 yang lain… Insyallah.. ^___^

Wokey… Aku nak g solat jap sebelum sambung ber’BW’ lagi….

P/S : Blogging, blogging jugak… Jangan lupa tanggungjawab yang satu ni kay… (SOLAT).. Peace !!!

W'salam...

Adiossss...


3 comments:

Qistina said...

wah congrate kak!

btol2....
jom solat!

ardinihumaira said...

;) sape lupa solat kes blogging sila tutup blog kan kan hehe

AdiaLuze said...

ardinihumaira : Kan,kan,kan....Hohohoho ;D

KLIK KAT SINI UNTUK JOIN SATU BENDA BEST PUNYE ^_^

Tengok Iklan Dulu