Iklan

PESANAN PENAJA ^-^

A little note for all my readers...Semua foto2 dalam blog aku ni, kalau xde tag 'adialuvluze.blogspot.com' @ 'adialuvezul.blogspot.com' @ 'adialuze4eva.blogspot.com' tu biasa nye courtesy of google (Thanks google!!)...Kalau ada tag tu, harap uols tak men 'copy paste ' tanpa kebenaran ye...That's all for now!! Thanks for reading my Blog!!! ENJOY yaaaa....

Happily Married

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Thursday, February 10, 2011

Alahai FASHA SANDHA


Assalammualaikum...

Hari ni aku terbaca kisah Si Fasha Sandha yang mendapat ranking tertinggi dalam enjin carian Google Malaysia...Mmmmphhh... Aku rasa, dia ni termasuk dalam golongan "To beautiful to be hated" kot...Betul ker ?? Ada ker golongan camtu ??

Rasanye betul la agaknye apa yang orang dok sebut2 pasal AURA tu kaann... Maknanye, setiap daripada kita ni ada aura kita yang tersendiri. Ada aura buat orang senang jatuh cinta, ada aura yang buat orang meluat, dan ada gak aura yang buat orang benci tapi pada masa yang sama, orang masih suka nak amik tau pasal kita...Contohnye, cam Cik Fasha Sandha ni laa...

Walaupun asyik diwar2kan dengan cerita 2 yang kurang enak didengar, tapi orang still nak tau apa cerita terkini pasal dia ni...Dan kerana kecantikannye dan kebolehannye dalam dunia lakonan jugak, orang masih boleh menonton drama2 dan filem2 lakonannye walau pada masa yang sama mengata dia...ish,ish,ish....

Aku ni bukannye minat sangat kat dak Fasha ni..dan bukan bermakna aku membenci dia...Aku masih leh tengok kalau dia berlakon sebab memang dia bagus sebagai Pelakon...Tanpa kita sedar atau tidak, dengan mengutuk dan membenci dia, kita bukan dapat apapun..Dapat dosa lagi adalah..Betol taaaakkk ??

Jadi, daripada kita dok sibuk membuka aib orang, lebih baik kita menjaga aib kita sendiri kerana selagi kita bernama MANUSIA, memang kita takkan lekang dari melakukan silap dan salah....

P/S : Entri ini adalah untuk memberi aura positif kepada diri aku supaya tidak sekali2 membenci sesiapa..... Tak elok....Berdosa...... >________<


6 comments:

aRniNasiR said...

Setuju!

AdiaLuze said...

aRniNasiR : Bgs2...Ada gak penyokong..Ahakss

mamasuri said...

itulah..
sbg pelakon..fasha memang bagus..
dari segi lain tu kurang skit..
sy sokong..hehehe

AdiaLuze said...

mamasuri : Yeeeayy !! Ada lagi sorang penyokong !!...Ekekeke

Nadhirah-chan said...

a'ah betul2 . kena save dalam kepalotak ni . buat pengajaran . huhu . asyik nak gosip org je , diri sendiri gak yg dosa .

AdiaLuze said...

Nadhirah-chan : Tu la...kita ni slalunye senang sgt nak suka2 menghukum org kan...Sama2 la ingat mengingati :0)

KLIK KAT SINI UNTUK JOIN SATU BENDA BEST PUNYE ^_^

Tengok Iklan Dulu