Iklan

PESANAN PENAJA ^-^

A little note for all my readers...Semua foto2 dalam blog aku ni, kalau xde tag 'adialuvluze.blogspot.com' @ 'adialuvezul.blogspot.com' @ 'adialuze4eva.blogspot.com' tu biasa nye courtesy of google (Thanks google!!)...Kalau ada tag tu, harap uols tak men 'copy paste ' tanpa kebenaran ye...That's all for now!! Thanks for reading my Blog!!! ENJOY yaaaa....

Happily Married

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Friday, February 25, 2011

Syukur ..... الحمد لله

Assalammualaikum...


Hari ni disamping , mencarik2 peluang mengupdate entri, laaa ni baru la aku sempat nak menjenguk surat kabo Harian Metro (online)...

C****A betul la si Gaddafi ni kan !!! Tak puas ati dengan rakyat, Masjid dibakarnya... Nak tunjuk kuasa la tuu !!! Dia tak kena lagi bahana dari 'Kuasa Besar' yang kat atas tuh ! Tak payah cerita pasal bahana yang besar sangat la...

Cukuplah kalau Tuhan utuskan seekor lalat masuk dalam lubang telinganye.. Tengok macamana dia nak buat.. Takkan nak surh askarnya tembak lalat tu kot ?? Baik tembak dia je... Muahahahahaha !!!!

Aku marah sesangat bila tengok penderitaan rakyat Palestin dizalimi Yahudi akibat kesilapan pemimpin mereka sendiri... Tapi, aku jadi sangat2 marah bilamana Seorang pemimpin ISLAM, menzalami rakyat ISLAMnya sendiri sampai sanggup membakar tempat ibadah !!!! Rasanye, apa jenis manusia la macamtu ye ????!!!!

Hmmmmphhhh (tarik nafas dalam2 dam lepaskan denga penuh kemarahan.. Heh)...

Dunia nak kiamat...
Sebab tu la manusia mankin 'GILA'...
Mankin keliru dalam menilai dosa dan pahala...
Mankin tak dapat menahan diri melakukan perkara2 yang mengundang bala...

Ya Allah... Aku bersyukur kerana diberikan peluang untuk sedar sebelum terlambat, memperbetulkan diri sementara masih sihat, dan berkesempatan menilai semula mana yang baik dan mana yang jahat...

 
W'salam...
 
Adiossss...



2 comments:

Gen Fujita said...

Biasa le tu, ragam dunia. Macamana extremenya dia masa nak dapat kuasa dulu, macam tu le extremenya dia bila nak jatuh. Manusia.

AdiaLuze said...

Betul tu... Umppphhh... Bior Tuhan je yang balas kaw2 punya !!

KLIK KAT SINI UNTUK JOIN SATU BENDA BEST PUNYE ^_^

Tengok Iklan Dulu