Iklan

PESANAN PENAJA ^-^

A little note for all my readers...Semua foto2 dalam blog aku ni, kalau xde tag 'adialuvluze.blogspot.com' @ 'adialuvezul.blogspot.com' @ 'adialuze4eva.blogspot.com' tu biasa nye courtesy of google (Thanks google!!)...Kalau ada tag tu, harap uols tak men 'copy paste ' tanpa kebenaran ye...That's all for now!! Thanks for reading my Blog!!! ENJOY yaaaa....

Happily Married

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Monday, February 28, 2011

SAYA SOKONG VLOGGER MALAYSIA

Assalammualaikum...

Lama dah aku tak join Segmen Idola aku ni... Jadinye, kali ni aku pun merajinkan diri untuk participate... Kalo korang berhajat nak join, klik je banner kat bawah ni kay !!! ^__^
Aku respect giler la kat korang2 yang berani buat Vlog ni !!! Bukan senang tau nak cakap sorang2 depan kamera..Kalau takat cakap sorang2 depan cermin tu aku pun selalu buat.. Heh...

Wish uols the best in this world without bounderies (WWW) !!!!

W'salam...

Adiosss...


2 comments:

apisv2 said...

slm kunjungan...
saje dtg usha2 pendapat korg;p

saya sokong vlogger malaysia

vaithis said...

kak aida jom join GA INSPIRE DESIGN'S 1st GIVEAWAY.

KLIK KAT SINI UNTUK JOIN SATU BENDA BEST PUNYE ^_^

Tengok Iklan Dulu