Iklan

PESANAN PENAJA ^-^

A little note for all my readers...Semua foto2 dalam blog aku ni, kalau xde tag 'adialuvluze.blogspot.com' @ 'adialuvezul.blogspot.com' @ 'adialuze4eva.blogspot.com' tu biasa nye courtesy of google (Thanks google!!)...Kalau ada tag tu, harap uols tak men 'copy paste ' tanpa kebenaran ye...That's all for now!! Thanks for reading my Blog!!! ENJOY yaaaa....

Happily Married

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Friday, February 18, 2011

Pasal Header Baru Lagi ...

Assalammualaikum...

Kenapa lah agaknye badan aku rasa lenguh2 je ni yek ? Ni mesti akibat suka tido atas lantai... Hmmmphhh..Mintak2 janganlah tulang aku mereput sebelum masanye..Aduuhhh... Tak sanggup !!!

Lagi setengah jam sebelum aku leh balik... Rasa cam lambat je jam tu nak bergerak...

Inbox dah aku clearkan.. Sekarang ni curi2 line berblogging plak.. Tak dapat ber'BW', dapat update entri pun jadiiilaahhh...

Ada beberapa komen yang aku terima berkenaan Header baru aku.. TERIMA KASIH ye adik2, kakak2 dan abang2 yang sudi mengkomen.. ^__^ …

Kebanyakkannye suka tang tulisan tu jee.. Yang gambo tu kureeennggg skit..Hehehe...

Kalau kengkawan nak tahu, gambo yang belah kanan tu aku sengaja je bagi ghuper dia camtuh.. biar blur2 skit... Saje je … (Sebenornye dah tersalah buat … Ahaksss )..

Apapun, karang kalau Header aku tu asik bertukor2, korang takyah la nak pelik.. Biasalah... Benda2 baru nak blajar ni kemain la lagi excited nak buatnye... Sok2 agak2 dah boring, korang plak yang naik boring tengok Header aku sama sokmo.... (。◕‿◕。)

W'salam...

Adiosss...


5 comments:

ardinihumaira said...

dear,,, dni tempah header kat sini ---> http://weedaleim.blogspot.com/


;)

AdiaLuze said...

ardinihumaira : Oooo..yeker? Jap lagi nak melawat sana laa :)

cik pulau said...

xpe2.
blaja dari kesalahan.. hehe..^^,
byk2 kali buat nanti mesti cantik.. hehe..^^,

Nurnabilah Huda said...

Amboi Cik Aida..cantiknya header baru..tolong buat akaknya leh...jealousnyer orang sebelah ni...

AdiaLuze said...

cik pulau : buat sampai letih... hehehe

Nurnabilah Huda : Amboi...guna nama anak nampaknye...wakakaka.. Ala..kalau akak nak, mesti lagi cantik... :)

KLIK KAT SINI UNTUK JOIN SATU BENDA BEST PUNYE ^_^

Tengok Iklan Dulu