Iklan

PESANAN PENAJA ^-^

A little note for all my readers...Semua foto2 dalam blog aku ni, kalau xde tag 'adialuvluze.blogspot.com' @ 'adialuvezul.blogspot.com' @ 'adialuze4eva.blogspot.com' tu biasa nye courtesy of google (Thanks google!!)...Kalau ada tag tu, harap uols tak men 'copy paste ' tanpa kebenaran ye...That's all for now!! Thanks for reading my Blog!!! ENJOY yaaaa....

Happily Married

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Monday, February 21, 2011

Bila Manusia BerTuhankan Nafsu....

Assalammualaikum...

Muslim GAY ?? Wujud ke golongan macamtu ? Memang bunyinye agak mengarut, tapi inilah dia kebenaran !!!

Aku baru je lepak2 kat blog BORAK KOSONG (seperti selalu..heh) dan tetiba aku terbaca artikelnnye mengenai pasangan lesbian yang bernikah cara Islam... Jahil sungguh mereka ini... Mengaku diri Islam tetapi suka2 mengubah hukum ikut kehendak sendiri !!! Macam !@#$@# je kannn... Sabo Adialuze, sabooo... Bawak2 mengucap (aku cuba menenangkan diri sendiri)...

Sumber yang sama juga mengatakan bahawa menjelang 2030, 1 daripada 10 warga Inggeris adalah beragama Islam... Tapi, untuk apa mengaku Islam kalau ajaranNYA, pantang larangNYA dan segala suruhanNYA tak dipenuhi ??? Dah la macamtu, boleh pula 'menghalalkan' yang haram. Contohnye, hubungan sesama jenis !!! Apa punya manusia la macam nii....Haissshhh !!!!!

Lagi dipikir, lagi sakit hati dan perasaan aku ni. Mungkin aku belum lagi layak digelar Muslimah Solehah... Tapi, aku sayangkan agama aku yakni ISLAM. Aku tak sanggup melihat kesucian agama ini dinodai oleh mereka yang tak paham apa itu ISLAM sebenarnye...

Wahai manusia yang telah sesat !!! Kembalilah engkau kejalan yang benar !!! Bersihkanlah dirimu dengan sebenar2 taubat !!! Semoga ALLAH dapat mengampunkan dosa kita semua... Ammmmiiiinnnnn....

W'salam...

Adiosss...




7 comments:

Bella Bell said...

huwaaaa...umat akhir zaman macam ni la...gay..lesbian..mende biasa...sdey3~~

*semalam tertengok video gay buat projek...grrrr....geram gila..nsb baek xtgk hbs..klo x...pengsan~~

eelobor said...

kerana islam hanya pada nama....

ardinihumaira said...

alamak dni silap komen kat sini adesss haha ;p

ardinihumaira said...

semoga kita semua terhindar daripada kesesatan, amin


p/s; sorry dear, komen kat atas tu dni silap tertaip kat kotak komen ni sebab dni tengah bw hehe

Ayuni said...

haah, diorg tu x geli ke? ske header br, cantik!

iftitah_ihsan said...

semoga ALLAH memberi mereka kesedaran :)

hola sys! teehee..

tolg sy.

im join contest in FB. plis vote for me
1st step : http://www.facebook.com/pages/Syikeen_fasyenista/177810405572203

2nd step : http://www.facebook.com/photo.php?fbid=195206583832585&set=a.191508180869092.49402.177810405572203

tq :)

AdiaLuze said...

Bella Bell : Hulamaaakkk..Camne leh tertgk dik ? Mmphh.. Akak tak snggup nak tgk... Menjijikkan...

eelobor : Betul sesangat tu !!

ardinihumaira : Tkpe... Phm..bila ber'BW' ni mata jd berpinorrr semacam..hehehe

Ayuni : Kalo geli xdenye nak buat dik.. TQ !! Header baru berkat beberapa kali cubaan .. hehehe

iftitah_ihsan : Aminn... Nanti kalo agak leh masuk FB akak undi yee.. Insyallah :)

KLIK KAT SINI UNTUK JOIN SATU BENDA BEST PUNYE ^_^

Tengok Iklan Dulu