Iklan

PESANAN PENAJA ^-^

A little note for all my readers...Semua foto2 dalam blog aku ni, kalau xde tag 'adialuvluze.blogspot.com' @ 'adialuvezul.blogspot.com' @ 'adialuze4eva.blogspot.com' tu biasa nye courtesy of google (Thanks google!!)...Kalau ada tag tu, harap uols tak men 'copy paste ' tanpa kebenaran ye...That's all for now!! Thanks for reading my Blog!!! ENJOY yaaaa....

Happily Married

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Friday, February 11, 2011

(。◕‿◕。) Cerita Aku Dan Krim Muka (。◕‿◕。)

Assalammualaikum...

Dah berhari hari aku dok cari cream muka yang selalu aku guna...Tapi, sampai laaa ni satu kedai pun takde jual !!! Waaarrrggghhh !!! Tensen btol laaa !!!

Kalau korang tertanya2 krim apa yang aku nak cari tu, ni la gambo krimnye :

V
V
v
v

GAmbo ehsan SINI

Korang penah tak jumpa kat kedai mana2 ?? Kalau ada, cuba la kabo kat aku cepat !!! > O<

Hmmmmm....Oleh kerana aku gagal menjumpai krim tersebut, akhirnye, aku terpaksa mencari alternate lain memandangkan muka aku dah start mengelupas kekeringan (mungkin jugak disebabkan mandi kat wet world masa aku balik kampung ari tuh.hmmmphhh)...Akhirnye aku diperkenalakan oleh Kak Hawa satu krim vit E ni buatan Malaysia dan yang paling penting, HALAL... Hehehehe...

Nak tengok krim apr aku cuba guna tu...Haaaaa...Ini lah dianye....jeng,jeng,jeng....

|
|
|
v
v
v



Sekarang ni baru 2-3 hari aku guna... Nak tengok dulu macamana...Kalau ok, aku akan terus menggunakannye..Ya Allah, mintak2lah takde kena apa2 alergi...Aminnn....

W'salam...

Adiossss...

 


4 comments:

Nafisa81 said...

temulawak..cari kat kedai jamu la..

PUANSTOBERI said...

nati kalo berkesan gitau la yer..leh cuba gak :D

sugar2 kapas strawberry said...

temulawak kat pasar mlm byk kn?

kite pakai safi je kak..hehe

AdiaLuze said...

Nafisa81 : Dah cari tapi yg pearl cream ni xde la sis :(

PnS : NAnti aku gtau kay :D

sugar2 kapas strawberry : Tu la pasal..Yg banyak tu yg bekas warna hijau (yg biasa punya)...Hmmmm :\

KLIK KAT SINI UNTUK JOIN SATU BENDA BEST PUNYE ^_^

Tengok Iklan Dulu