Iklan

PESANAN PENAJA ^-^

A little note for all my readers...Semua foto2 dalam blog aku ni, kalau xde tag 'adialuvluze.blogspot.com' @ 'adialuvezul.blogspot.com' @ 'adialuze4eva.blogspot.com' tu biasa nye courtesy of google (Thanks google!!)...Kalau ada tag tu, harap uols tak men 'copy paste ' tanpa kebenaran ye...That's all for now!! Thanks for reading my Blog!!! ENJOY yaaaa....

Happily Married

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Saturday, February 19, 2011

Makna Angka 397 (三百九十七)

Assalammualaikum...

Korang  jangan la pening ye kalau tengok tulisan aku asik bertukar ruper je… Bukan aper… Sekarang ni tengah gian men’try and error’ segala pesen tulisan yang ada… Ntah apa2 je aku ni kaannn….hehehe

Aku terharu ni.. Nak tau napa? Sebab angka ni :


 Yee!!! Percaya atau tidak, jumlah follower aku (yang rela dan dipaksa…hehhe) dah mencecah ke angka 397 !! Moga2 sampai esok, leh la aku capai keangka 400 !!! Insyallah…

Penting ke jumlah follower? Heeeeiiisshhh… PENTING SESANGAT !!! Sapa kata tak penting ? Meh aku sekeh skit kepala dier…!

Jumlah keraimaian follower menunjukkan betapa blog kita diterima didalam dunia blogger yang ada macam2 kerenah ni… Korang taula kan… Dunia blogger ni, penduduknye tak terkira ramainye… Kalau tak caya, tengok je la bila En.Ben buat segmen khas untuk blogger2… Tengok betapa ramainye blogger2 yang menjoinkan diri… Pendek kata, sampai bengkok la jari kalau nak ber’BW’… Hehehe..

Jadi, bila bilangan follower leh cecah ratus2 pun, dah cukup hebat dah pada aku… Kalau yang dah cecah ribuan tuuuu… Sendri pikir la ye !!!

Kepada kengkawan blogger, marilah kita terus berkarya dalam blog rekaan kita sendiri ni!!! Tempat dimana segala2nya ada lah tak bersempadan… PEACE !!!

W'salam...

Adiossss...




2 comments:

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

teruskan menulis... =)

happy blogging

AdiaLuze said...

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr : Thanks a lot dear :)

KLIK KAT SINI UNTUK JOIN SATU BENDA BEST PUNYE ^_^

Tengok Iklan Dulu