Iklan

PESANAN PENAJA ^-^

A little note for all my readers...Semua foto2 dalam blog aku ni, kalau xde tag 'adialuvluze.blogspot.com' @ 'adialuvezul.blogspot.com' @ 'adialuze4eva.blogspot.com' tu biasa nye courtesy of google (Thanks google!!)...Kalau ada tag tu, harap uols tak men 'copy paste ' tanpa kebenaran ye...That's all for now!! Thanks for reading my Blog!!! ENJOY yaaaa....

Happily Married

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Friday, February 25, 2011

(。◕‿◕。) Berpantun la Pulaaaaakkkk (。◕‿◕。)

Assalammualaikum...

Aku hanya manusia biasa,
Tak lepas dari perasaan luka dan hampa,
Memaafkan dan dimaafkan adalah letentuan masa,
Tak perlu lagi nak menyalahkan sesiapa....

Terlalu banyak dugaan dan rintangan,
Yang terbentang disepanjang jalan kehidupan,
Harusku hadapi dan lalui dengan seribu tentangan,
Sebelum tiba masanya tubuhku dibaluti kain kapan....

W'salam...

Adiossss...

6 comments:

Miss Ran said...

huhu boleh diperindahkan lg pantun akak ni

suku kata misalnya

AdiaLuze said...

Miss Ran : Meksih diatas komen yang membina ni ;)

deeya said...

pantun yg cantek sebaek2nye gunakan 10 hngga 12 suku kata jerp dalam sebaris ayat ..

contohnye :

dua tiga gigi palsu ,
nak kuat tulang , minum susu ..

*huhu ~ ta ade kaitan .. hahakz !

Qaseh dalia adelia said...

bez ~ sayu hati

Ina said...

hu.hu..apesal citer kain kapan lak nih...seriau..hik..hik..

adialuze:..ttg icon tu..u bagi i gambar yang terang tau.. 100px X 100px kat i : inanazir@yahoo.com . Nanti i buatkan. thanks

AdiaLuze said...

deeya : Dah lamaa tak berpantun, dah lupeeee plak... Hehhe. Thanks dear...

Qaseh dalia adelia : Thanks sis..

Ina : sesaja jee.. Pasal Icon tu, nt saya bg kay.. Thanks dear !!!

KLIK KAT SINI UNTUK JOIN SATU BENDA BEST PUNYE ^_^

Tengok Iklan Dulu