Iklan

PESANAN PENAJA ^-^

A little note for all my readers...Semua foto2 dalam blog aku ni, kalau xde tag 'adialuvluze.blogspot.com' @ 'adialuvezul.blogspot.com' @ 'adialuze4eva.blogspot.com' tu biasa nye courtesy of google (Thanks google!!)...Kalau ada tag tu, harap uols tak men 'copy paste ' tanpa kebenaran ye...That's all for now!! Thanks for reading my Blog!!! ENJOY yaaaa....

Happily Married

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Monday, February 14, 2011

Tanya sama BEN ASHAARI - VLOG2

Assalammualaikum...

Yippi !! Aku nenyempatkan diri menyertai segmen terbaru anjuran En.Ben.
Apa yang perlu dibuat ? Baca la ni....
  1. Tajuk : Tanya sama BEN ASHAARI - VLOG2 dan linkkan ke entri ini – Wokeh dah buat
  2. Bagi satu soalan yang tidak mengarut , logik dan paling penting tiada kaitan dengan isu isu sensitif dan melanggar undang undang .. Aku tak bertanggungjawab terhadap soalan yang mengarut..
    SOALAN aku : Agak2 bila En.Ben dah ada anak nanti, mampu ke rasanye nak berblog sekerap sekarang ni ?
  3. Tinggalkan link url entri korang kat sini – Dah tinggal..
  4. Tarikh tutup : Secepat mungkin !!!


Jadi, apa tunggu lagi kengkawan ?? Klik la kat banner ni :

 

W'salam...

Adiosss...

4 comments:

apisv2 said...

thumbsup;)

Hanim Mahali said...

eh, jap... rasanya cam En. Ben ni dah de anak... pernah terbaca entri pasal anak dia tu...

Ati Masrif said...

rajin join ye..

kak ati dah join yg sebelum ni..
tp tak tahu dapat ke tak dlm 1000 tu..hihi

cite tu adalah cite
hantu kak limah balik rumah!
best...menghiburkan ^__^

AdiaLuze said...

apisv2 : TQ !!

Hanim Mahali : Tu yang konpius skit..Tapi hr tu dalam citer dia g low yatt, xde plak mention psl anaknye..

Ati Masrif : Sesaje merajinkan diri....Kalo dah join mesti ada dlm list...hehehe...Ooooo...HKLBR ke...

KLIK KAT SINI UNTUK JOIN SATU BENDA BEST PUNYE ^_^

Tengok Iklan Dulu