Iklan

PESANAN PENAJA ^-^

A little note for all my readers...Semua foto2 dalam blog aku ni, kalau xde tag 'adialuvluze.blogspot.com' @ 'adialuvezul.blogspot.com' @ 'adialuze4eva.blogspot.com' tu biasa nye courtesy of google (Thanks google!!)...Kalau ada tag tu, harap uols tak men 'copy paste ' tanpa kebenaran ye...That's all for now!! Thanks for reading my Blog!!! ENJOY yaaaa....

Happily Married

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Sunday, February 13, 2011

Tak Pernah Berhenti Berharap ...... +___________=

Assalammualaikum...

Kawan-kawan, salah ke kalau aku suka berangan2 dulu sebelum mendapat sesuatu benda yang dihajatkan ??? Aku tak kacau orang pun...Aku berangan buat hal aku sendiri jeee..

Nak tau aku berangan pasal apa ? Aku berangan pasal ANAK..


Hmmmmmm....Aku dah siapkan nama2 untuk bakal anak2 aku..Bunyi cam pathetic je kaaannn..Tapi, itulah hakikatnye...Aku dah sampai satu tahap dimana kehadiran cahayamata amat2lah diharapkan...Kalau dulu suka buat taktau dan tak ambil peduli..Tapi sekarang ni, sejak2 terpikir umur dah meningkat dan bila balik kampung hari tu jumpa kazen2 aku ada yang dah mengandung lagi dan ada yang baru dapat anak..tetiba je naluri keibuan aku tersentuh.... T_______T

Yelaaa...Mana ada orang yang berkahwin tapi taknak anak langsung kan...Anakkan pengikat kasih sayang antara suami dan isteri dan kerana anak la jugak Rita Rudaini ngan mertuanye dah mula berbaik2 (tetiba jeeee citer pasal artis la plak..thehehehe)...

Korang tolong lah doa2kan aku yeee...Mudah2han tahun 2011 ni adalah rezeki aku bergelar IBU@MAMA@EMAK@MUMMY yeee..Ammmiiiiiinnnnn....

W'salam...

Adiosss...

4 comments:

pago" said...

semoga menjadi kenyataan
amin...

AdiaLuze said...

pago" : Amin...Mudah2han... :) TQ!

PUANSTOBERI said...

umm... harapan kita ini serupa. tingin benar rasanya nak membelai anak sendiri.. tp tu lah.. tatau lah bila masa tu akan tiba.
Ummm.. nak tnya Adia sesuatu..tp takpe lah..nati ai tnya kat FB eh. :)

AdiaLuze said...

PnS : Kita serupaaaaa....Hmmmphhh....

P/S : NAk tanya apa la tuh...email je...

KLIK KAT SINI UNTUK JOIN SATU BENDA BEST PUNYE ^_^

Tengok Iklan Dulu