Iklan

PESANAN PENAJA ^-^

A little note for all my readers...Semua foto2 dalam blog aku ni, kalau xde tag 'adialuvluze.blogspot.com' @ 'adialuvezul.blogspot.com' @ 'adialuze4eva.blogspot.com' tu biasa nye courtesy of google (Thanks google!!)...Kalau ada tag tu, harap uols tak men 'copy paste ' tanpa kebenaran ye...That's all for now!! Thanks for reading my Blog!!! ENJOY yaaaa....

Happily Married

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Friday, February 11, 2011

Laaa..Napa Tak Cuba Lagi ???

Assalammualaikum...

Korang tau kan aku cuba2 menjinakkan diri dalam dunia perniagaan online melalui kedai online aku..hehehe...Baru2 ni aku ada promo pasal FOOT PATCH

Kali ni aku nak bagi salah satu testimoni pengguna yang dah mencuba menggunakannye... Kengkawan la gak..Namanye SIVAGAMI..Kalau nak tengok hasilnye, teruskan scroll ke bawah yeee....

SEBELUM



SELEPAS


Warna hitam tu adalah hasil dari tindakbalas toksin dalam tubuh kita ni dengan herba2 yang terkanding dalam patch tersebut.

Kalau nak tau apa perbezaannye, kena la tanye tuan empunya diri...Dia ada kata nak buat n3 pasal menda ni jugak..Tapi takk sure dah buat ke blom laaa...Kalau nak tau, klik je kat nama dia kat atas tu yee...

P/S : Kalau nak rasa sendiri keberkesannya, cubalah sekotak !!!! ^________^
W'salam...

Adiosss...


4 comments:

alinac lover said...

:) ngee yong pon ada jual dulu

AdiaLuze said...

alinac lover : Laaa...yeke Yong ?? Tkpela...sesama la kita mewar2kan menda2 baik ni kat orang ramai yee...Hehehe

amimarz said...

bila dah lama2 pakai nnt, warnanya takde lah itam sgt macam mula2 kan.. hidup sihat!!!

AdiaLuze said...

mimarz : Selagi toksin dalam badan kita ni ada, selagi tulah warnanye akan itam...Jadinye, pemakanan pun kena la jaga jugak okehhh..Hehehe..Yeee !!! Idup sihat dan gembira !! Orderla satu !! ;D

KLIK KAT SINI UNTUK JOIN SATU BENDA BEST PUNYE ^_^

Tengok Iklan Dulu