Iklan

PESANAN PENAJA ^-^

A little note for all my readers...Semua foto2 dalam blog aku ni, kalau xde tag 'adialuvluze.blogspot.com' @ 'adialuvezul.blogspot.com' @ 'adialuze4eva.blogspot.com' tu biasa nye courtesy of google (Thanks google!!)...Kalau ada tag tu, harap uols tak men 'copy paste ' tanpa kebenaran ye...That's all for now!! Thanks for reading my Blog!!! ENJOY yaaaa....

Happily Married

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Friday, February 25, 2011

Aku Minat Jeee...

Assalammualaikum...

Aku minat Ziana Zain…

 
Aku jugak minat Siti Nurhaliza…

 
Jugak Minat Erra  Fazira…


 
Dan Fasha Sandha… Errrrkkk… Minat ke….Mmmmm…. =____=’ ... Yang ni kena pikir jap..Hmmmm...


Bila aku cakap minat, bukan maksudnye aku memuja2 mereka yaaa... Aku cuma minat dengar nyanyian diaorag (yang penyanyi la) dan juga minat tengok lakonan diaorang (yang berlakon laaa ). 

Minat pun xdela sampai nak undi2  mereka atau nak beli tiket konsert diaorang.... Kalau ada kat TV tu, rasa nak tengok, aku tengok la... Tengok jugak lagu apa, cerita apa... Agak2 kalau aku berkenan, barulah aku tengok... Kalau tak, aku alih jeee...Hehehhe

W'salam...

Adiossss...

6 comments:

Yati Ali said...

samalah kita, akak pun minat gak ngan ziana, ct n erra. tp fasha tx masuk list...

Ina said...

saya pun sama..minat jer..takde la sampai fanatik

MiSsZ said...

MiSsZ suka Siti Nurhaliza.. dulu waktu sekolah menengah la palig minat.. Ada kawan-kawan permpuan miSsZ yang suka beli majalah hiburan, tapi diorang tak suka Siti (sebab jeles la tu.. hehehe), diorang bagi gambar-gambar siti yg dalam majalah tu pada MiSsZ.. kiranya MiSsZ dapat kumpulkan poster dan gambar-gambar Siti tanpa membazirkan duit la.. hehehe.. skrg takde la minat dah mana-mana artis. Lagu diorang, mana yg sedap, kita layan. Lakonan mana yang boleh layan kite sas kan jer.. Fasha Sandha, MiSsZ tak suka perangai dia (terlalu byk sosial nye...) tapi lakonan dia, memang MiSsZ suka, bagi MiSsZ dia pandai berlakon. Sejak Natasha, memang MiSsZ layan cerita-cerita dia. Dia ni seorang artis yang muka tebal.. biarla orang nak kata apa, dia tetap dengan cara dia... Kagu juga ada perempuan yang kuat macam ni.. Realitinya, MiSsZ pun ada kawan yang macam ni.. (kuat ketabahan diri).. MiSsZ kurang tabah.. hehhe..

Nak ucap thanks sebb banyak ajar MiSsZ join contest.. Harap-harap ada rezeki nak menang..

AdiaLuze said...

Yati Ali : Saje je letak nama Fasha tu... Hehehe

Ina : Same le kite... ;)

MiSsZ : Waaa.. Panjangnye komentar.. Apapun, akak suka !! Hehehe...
Akak dulu pun macam tu jgk.. Suka kumpul gambar artis dan bukukan... Ekeke.. Tapi sekarang, tidak lagi ^^,

Pasal join kontest tu; Sama2.. Ilmu yang ada, kenalah dikongsi, barulah berkat.. kan,kan,kan..Thehehe

deeya said...

minat lagi kat Masyitah Ibrahim & Prof. Norbaya .. hahakz !

AdiaLuze said...

deeya : Bagus3... Manfaatkan ilmu seadanye yee..

KLIK KAT SINI UNTUK JOIN SATU BENDA BEST PUNYE ^_^

Tengok Iklan Dulu