Iklan

PESANAN PENAJA ^-^

A little note for all my readers...Semua foto2 dalam blog aku ni, kalau xde tag 'adialuvluze.blogspot.com' @ 'adialuvezul.blogspot.com' @ 'adialuze4eva.blogspot.com' tu biasa nye courtesy of google (Thanks google!!)...Kalau ada tag tu, harap uols tak men 'copy paste ' tanpa kebenaran ye...That's all for now!! Thanks for reading my Blog!!! ENJOY yaaaa....

Happily Married

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Monday, February 14, 2011

TENSEN !!!!!

Assalammualaikum...

TENSEN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! > o <
Lappy aku takleh nak ON !!!!! Hari sabtu dia masih ok lagi...Masuk petang Ahad, tetiba 'Hang' dan akhirnye takleh nak ON langsung !!!!! Dasat !!! Memang Dasat !!!!!

Nasib bak la tempat keja aku ni ada bukak Service Center...Makanye, pagi ni sampai tempat keje je, aku terus g anto lappy aku kat situ...Mintak pekerja merangkap kengkawan aku tu jugak tolong chekkan apa yang tak kena...Aku bgtau, kalau agak2 kena tukar apa2, bagila tau aku dulu..Almaklumla..keje takde bonus ni, budget kewangan agak ketat..Thehehehe...

Wokeylah...Aku nak g jenguk Lappy aku jap...Nak tengok apa kata 'doktor' ... ^_______^

W'salam...

Adiosss...


6 comments:

lina said...

salam aida - kesian nya harap bersabar ekk...notebook kak ina pun sama...:)

Hawa said...

Eh,,bukan kita kerja shift keduake..Nape nko dah sampai opis????? tensen nyer......

ardinihumaira said...

moga ur laptop cepat sembuh :)

AdiaLuze said...

Lina : Tula kak..Hanya yg penah mengalami akan btol2 paham..hehehehe

Hawa : Ala kak..mlm td k.ekin yg tepon mntk tukar shift...Ikut je la...hehehe

ardinihumaira : Dan moga 'ubat'nye takde la mahal sangat ;D

norafmi said...

~semoga dipermudahkan segala urusanmu wahai teman~

PP doakan semoga lappy akak tk mengalami kerosakan yg teruk & tak akan mengeluarkan modal yg banyak utk diperbaiki,... bagus akak cepat bertindak, kalau lambat2 payah nk nak update senarai peserta GA akak,.. maklumlah tarikh tutup dah nak dekat nie...semoag PP ada dlm senarai bertuah tu... =)

AdiaLuze said...

TQ dear...

Td dah siap diagnose...Hard disk kena tukar...kos dalam RM100 la jugak..NAmpaknye kena mintak ngan laki la ni..hehehe..

P/S : Gud luck untuk GA...28hb ni kena tgk sapa yang kena ye !!!

KLIK KAT SINI UNTUK JOIN SATU BENDA BEST PUNYE ^_^

Tengok Iklan Dulu