Iklan

PESANAN PENAJA ^-^

A little note for all my readers...Semua foto2 dalam blog aku ni, kalau xde tag 'adialuvluze.blogspot.com' @ 'adialuvezul.blogspot.com' @ 'adialuze4eva.blogspot.com' tu biasa nye courtesy of google (Thanks google!!)...Kalau ada tag tu, harap uols tak men 'copy paste ' tanpa kebenaran ye...That's all for now!! Thanks for reading my Blog!!! ENJOY yaaaa....

Happily Married

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Monday, February 7, 2011

Selamat Kembali Bekerja Semua !!!!!

Assalammualaikum...

SELAMAT KEMBALI BEKERJA KENGKAWAN !!!!

HAaa...korang semua ni dah kembali bekerja ke blom ?? Aku rasa mesti ada lagi yang mencutikan diri mereka kaaaannn..hehehe...Aku dari semalam dah sampai KL dah...Sebab nak mengelak dari tersangkut kat JEM yang dasat, lepaih zohor je kami cabut balik...

Ingat tak kena la JEM...Ghupe2nye, sangkut jugaaaakkk...Tapi takdela dasat sangat...Keta masih lagi mampu bergerak walaupun cam kura2...At least, takdela berenti terus kaaannnn...Hmmm...

Apa la nasib mereka2 yang balik malam yeee..Agak2 ada tak yang sangkut sampai 5-6 jam ??? Kalo dari arah utara aku rasa mesti ada kaaannn...Kesian kat mereka2 yang terpaksa nak mengharung JEM yang sangat menyeksakan tuuu... =____=

Aku ada beberapa citer bergambar yang akan aku kongsikan ngan korang..Tapi, dek kerana tiada kesempatan mengupload, crita itu terpaksa la aku tangguhkan dulu...Ahakss...

Apapun, kepada yang dah mula keja cam aku ni, selamat kembali bertugas...Kepada yang masih bercuti, udah2 la tuuuuuuhhhh !!!! ^__________________^

W'salam...

Adiossss...


2 comments:

DiaUmaiNiNaz said...

salam...slmt bertugas jgn ngelat2..dah tghari da ni..jom g lunch..

dinaz dah masuk kan link blog ni dlm bloglist dinaz...hepi blogging

wasalam.

AdiaLuze said...

DiaUmaiNiNaz : Jom,jom,jom !!! Mekasih dinaz :)

KLIK KAT SINI UNTUK JOIN SATU BENDA BEST PUNYE ^_^

Tengok Iklan Dulu