Iklan

PESANAN PENAJA ^-^

A little note for all my readers...Semua foto2 dalam blog aku ni, kalau xde tag 'adialuvluze.blogspot.com' @ 'adialuvezul.blogspot.com' @ 'adialuze4eva.blogspot.com' tu biasa nye courtesy of google (Thanks google!!)...Kalau ada tag tu, harap uols tak men 'copy paste ' tanpa kebenaran ye...That's all for now!! Thanks for reading my Blog!!! ENJOY yaaaa....

Happily Married

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Tuesday, February 1, 2011

Ordinary Thing That Become ExtraOrdinary

Assalammualaikum...

Mekasih Puan Stoberi !!!!

Hari tu, kat n3 INI, aku ada citer dapat hadiah surprise dari PnS kan? Seperti yang dijanjikan, aku nak berkongsi la sedikit gambo yang berkenaan dengan suprise yang telah dibuat itu....Meh tengok ni :




Amacam? cumelll tak ? Hehehe...Aku suka sangat !!! Kerana excited sangat, aku terus gantung kat handbag aku (lupa nak amik gambo)..Walaupun hanya key chain, tapi oleh kerana ianye pemberian ikhlas seorang sahabat, ianye menjadi amat,amat,amat ISTIMEWA....Waaahhh..boleh tahan jiwang aku ni kaannn... ^______*

W'salam...

Adiossss...

10 comments:

Ayuni said...

comel....

AdiaLuze said...

Ayuni : Cumel kaannn... ^o^

PUANSTOBERI said...

suka bila orang suka.. ngeee... :)

AdiaLuze said...

PnS : LAgi suka kalo leh dapat lagi...hehehe

bunga said...

sempoii...

Amy Syaquena said...

salam kenal..

singgah dan follow jemput ke sinar raudah ye..

AdiaLuze said...

bunga : memang sempoiii....

Amy Syaquena : TQ...nanti sy dtg menziarah yee...

MiMie AddNin said...

akak...
comey2..
nnt kasi pinjam ey..hehehhee

Amy Syaquena said...

comel sekali..

AdiaLuze said...

MiMie AddNin : cumel sgt..Nak pinjam? Sowi la yeee...Spesel ni..Takleh bg pinjam2...HEhehe

Amy : Memang cumeellll... ;)

KLIK KAT SINI UNTUK JOIN SATU BENDA BEST PUNYE ^_^

Tengok Iklan Dulu