Iklan

PESANAN PENAJA ^-^

A little note for all my readers...Semua foto2 dalam blog aku ni, kalau xde tag 'adialuvluze.blogspot.com' @ 'adialuvezul.blogspot.com' @ 'adialuze4eva.blogspot.com' tu biasa nye courtesy of google (Thanks google!!)...Kalau ada tag tu, harap uols tak men 'copy paste ' tanpa kebenaran ye...That's all for now!! Thanks for reading my Blog!!! ENJOY yaaaa....

Happily Married

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Wednesday, February 2, 2011

Ucapan TERIMA KASIH Cik Puan Punya Blog

Assalammualaikum...

Gambo pinjam Google

Pejam celik, pejam celik..Dah masuk ke bulan Febuari 2011 pun kita...Sok2 dah nak Chinese Ney Year..sok2 lagi, dah nak sampai tarikh tutup GA aku..eh,eh,eh..tetiba la plak kan..Ngeee...

Sebenornye aku nak ucap TERIMA KASIH bebanyak kepada korang2 yang telah sudi menjoinkan diri menyertai Giveaway pertama dari aku ni...Tak sangka sesangat sambutan yang diberikan amat2lah membuatkan aku teruja sesangat!...Waaahhhh....TERHARU giler... Thehehehe...

Selain dari itu, aku jugak sangat,sangat dan sangat terharu kerana follower aku telah mencecah ke angka 300++...Sesuatu yang aku sendiri tak pernah nak jangka..Almaklumla, untuk blogger yang tak berapa nak tegar macam aku ni, angka 300 tu teramat2lah besar maknanye...TERIMA KASIH yang tak terhinggan buat kamu semua !!!

Kepada korang2 yang belum menjoinkan diri, tunggu apa lagi tuuu? MEH LA JOIN !!!! Klik je kat link kat sticky post aku tuuuu....

GOOD LUCK SEMUA !!!

W'salam...

Adiossss...


4 comments:

mamaaedrean said...

tahniah :)
jemput singgah jenguk kami yer :)

AdiaLuze said...

mamaaedrean : TQ ! Ni nak singgah la ni...hehehe

MiMie AddNin said...

hye akak..
tahniah ye...

AdiaLuze said...

Mimie : HAaaiiii...TQ dik... :)

KLIK KAT SINI UNTUK JOIN SATU BENDA BEST PUNYE ^_^

Tengok Iklan Dulu