Iklan

PESANAN PENAJA ^-^

A little note for all my readers...Semua foto2 dalam blog aku ni, kalau xde tag 'adialuvluze.blogspot.com' @ 'adialuvezul.blogspot.com' @ 'adialuze4eva.blogspot.com' tu biasa nye courtesy of google (Thanks google!!)...Kalau ada tag tu, harap uols tak men 'copy paste ' tanpa kebenaran ye...That's all for now!! Thanks for reading my Blog!!! ENJOY yaaaa....

Happily Married

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Saturday, February 5, 2011

Rahsia NUMEROLOGY : Part 3

Assalammualaikum...

PERHATIAN : INI BUKAN TILIK NASIB. TOLONG JANGAN TERLALU PERCAYA !!
Okeh..Taknak buang masa, kita sambung cerita kita kay !! ^_^

Nombor 3 : Artis

Kekuatan
Sangat bagus dalam kemahiran berkomunikasi dan kemahiran percakapan
Sangat suka bergaul
Kreatif dan artistik
Memiliki kemahiran inovatif yang paling luar biasa

Kekurangan
Kurang Fokus dan disiplin
Tidak teratur dan sukar untuk menyiapkan sesuatu tugasan / projek
Jiwa yang sangat sensitif

Jenis2 pekerjaan yang sesuai :
Penghibur, Penulis, Pelakon dan Pemuzik

Nombor 4 :Praktikal

Kekuatan
Natural genius dalam membuat perancangan dan perlaksanaan
Seorang Pengurus yang hebat
Teratur, terurus, tersusun, common sense
Boleh diharap dan menepati masa

Kekurangan
Berfikiran sempit
Terlalu tegas dan teliti
Sukar mengadaptasikan diri dengan perubahan

Jenis2 pekerjaan yang sesuai :
Pekerja Bank, Akauntan, Pengurus, Saintis dan Peguam

Nombor 5 : Opportunist

Kekuatan
Berkebolehan dalam pelbagai bidang (Multitalented)
Mudah berkawan
Good communicator & motivator ( tak reti nak translate ^_^ )
Mampu untuk berfikir merentasi perkara2 yang rumit dan menganalisa dengan pantas

Kekurangan
Kekurangan disiplin dan aturan
Tidak penyabar dan pengelisah
Sukar untuk menyiapkan sesuatu tugasan/projek

Jenis2 pekerjaan yang sesuai :
Peniaga, Promoter, Penghibur, Saintis, Agen Perlancongan.

SUMBER : SINI

Amacam ?? Ada yang dah mengena ker? Seronok kan 'permainan' ni...Hehehe..Ada lagi beberapa nombor yang belum didedahkan lagi...Teruskan membaca di lain entri yeee....

W'salam...

Adiossss...


2 comments:

Nurnabilah Huda said...

umm... auntie boleh to nak copy numerology nombor 3? harap auntie boleh pertimbangkan..

AdiaLuze said...

Nurnabilah Huda : Amik je laa...hehehe

KLIK KAT SINI UNTUK JOIN SATU BENDA BEST PUNYE ^_^

Tengok Iklan Dulu