Iklan

PESANAN PENAJA ^-^

A little note for all my readers...Semua foto2 dalam blog aku ni, kalau xde tag 'adialuvluze.blogspot.com' @ 'adialuvezul.blogspot.com' @ 'adialuze4eva.blogspot.com' tu biasa nye courtesy of google (Thanks google!!)...Kalau ada tag tu, harap uols tak men 'copy paste ' tanpa kebenaran ye...That's all for now!! Thanks for reading my Blog!!! ENJOY yaaaa....

Happily Married

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Sunday, February 6, 2011

Rahsia NUMEROLOGY : Part 4

Assalammualaikum...

PERHATIAN : INI BUKAN TILIK NASIB. TOLONG JANGAN TERLALU PERCAYA !!

Okeh..Taknak buang masa, kita sambung cerita kita kay !! ^_^

Nombor 6 : Si Pengasih

Kekuatan
Berkarisma dan Menawan
Kesedaran komuniti dan berorientasikan keluarga
Bertanggungjawab dan sanggup berkorban
Mempunyai kebolehan luarbiasa untuk memahami masalah orang lain

Kekurangan
Terlalu emosional dan terlebih sentimental
Cenderung untuk mendominasi keluarga dan teman2
Terlalu banyak berkorban

Jenis2 pekerjaan yang sesuai :
Pemuzik, Pelakon, Cikgu, Penyembuh, Artis dan craftsperson

Nombor 8 : Si Kaya Raya

Kekuatan
Berkebolehan untuk memimpin, mengarah, mengatur dan mentadbir
Bervisi dan berfikiran luas
Mampu menilai karakter orang
Dilahirkan untuk menjadi eksekutif

Kekurangan
Materialistik
Boleh terlibat dengan rasuah
Angkih dan boleh menjadi diktator

Jenis2 pekerjaan yang sesuai :
Pengurus, Pelabur, Pengusaha, Peniaga, Pakar Kewangan, Real Estate, Atlit dan Ahli Politik

Nombor  9 : Si Ahli Falsafah

Kekuatan
Penyayang dan Pengasih
Sangat boleh dipercayai dan dihormati
Mempunyai imaginasi yang tinggi dan sangat kreatif
Berkeperibadian terbuka

Kekurangan
Sensitif & Moody
Cuai dalam menguruskan kewangan dan sangat bersusah payah dalam dunia perniagaan

Jenis2 pekerjaan yang sesuai :
Pereka Cipta, Jurugambar, Ahli Politik, Peguan, Cikgu, Penyembuh, Negarawan, Penulis, Ahli Falsafah dan Artis

SUMBER : SINI

Haaaa...cukup pun 9 nombor yang boleh digunakan untuk membuat penilaian awal mengenai seseorang yang kita tahu tarikh lahirnye...Gunakan lah ilmu ini seadanye..Yang mana terlebih ditampungi dan yang mana kekurangan ditutupi dengan bijaksana.....

W'salam...

Adiossss...


2 comments:

Mama Zharfan said...

ok jer kalau baca utk suka2--me kdg2 baca yg kat dlm paper/magazine :)

jom join Heartbeat!

AdiaLuze said...

mZ : Dulu suka baca bacaan zodiak yg kat majalah Remaja tu..Saje suka2 je laaa..hehehehe

KLIK KAT SINI UNTUK JOIN SATU BENDA BEST PUNYE ^_^

Tengok Iklan Dulu