Iklan

PESANAN PENAJA ^-^

A little note for all my readers...Semua foto2 dalam blog aku ni, kalau xde tag 'adialuvluze.blogspot.com' @ 'adialuvezul.blogspot.com' @ 'adialuze4eva.blogspot.com' tu biasa nye courtesy of google (Thanks google!!)...Kalau ada tag tu, harap uols tak men 'copy paste ' tanpa kebenaran ye...That's all for now!! Thanks for reading my Blog!!! ENJOY yaaaa....

Happily Married

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Wednesday, March 16, 2011

Aku Nak Balik Kampung !!!!!

Assalammualaikum...

Nak balik kampung, nak balik kampung, nak balik kampung....WAARRRRGGGGGHHHHH !!!!!

Hujung2 bulan camni gatal la plak perasaan ni nak balik kampung...Dulu masa time zaman anak dara, bila rasa nak balik kampung camni, balik keje kol 0700PM, terus je balik kampung..Masa tu aku 'gamble' giler.. Memalam memandu sendiri... Giler berani tuuuhhh... Nasib bek takde apa2 jadi...Alhamdulillah....

Sekarang ni dah slow down skit la.. Yelah..Dah ada laki..Takkan nak suka2 balik kampung tanpa izin kan.. Kot jadi apa2 kat jalanraya nanti, tak cium bau syurga nanti...ISSHHHHKKK... Nauzubillah !!

Bulan depan, Insyallah...Akan ku balik juga ke kampung.. Rindu ngan mak abah.. Rindu ngan pemandangan yang masih menghijau kat kampung tu.. Rindu pada udara yang segar bila bangun tidur.. Rindu... Rindu pada semuanya yang ada kat kampung tuuu...

Ni tetiba je rasa nak nyanyi lagu ni ....

Balik Kampung - Sudirman


Perjalanan jauh tak ku rasa
Kerna hati ku melonjak sama
Ingin berjumpa sanak saudara
Yang selalu bermain di mata

Nun menghijau gunung ladang dan rimba
Langit nan tinggi bertambah birunya
Deru angin turut sama berlagu
Semuanya bagaikan turut gembira

Balik kampung oh oh...( 3X )
Hati girang
Ho ho... Balik kampung (3X)
Hati girang

Terbayang wajah-wajah yang ku sayang
Satu-satu tersemat di kalbu
Pasti terubat rindu di hati
Menyambut kepulangan ku nanti


Waahhh..Kalau leh dengar lagu ni live, mesti rasa nak berjoget2 sakan kan... Dan tetiba mood raya pun datang sama... Thehehehee ~

Jom kengkawan !!! Jom kita balik kampung !!!




W'salam...

Adiosss...


7 comments:

padlie said...

Jom balik kg... Sabtu ni balik kg lg.. Hari ahad ari tu je sarapan kat kg dah... 550km tu cam dekat lak...

Entry terbaru padlie: Cuai

Myra Jay said...

Arini baru 16hb, lambat lg tuh nak ujung bulan.. Sabar yek.. :)
Mmg kalau dapat balik kampung rasa bahagia sesangat kan :)

AdiaLuze said...

padlie : Waaaa..bestnye!!! 550km nampak cam dekat ???? Gulp !!

Myra Jay : Tulaaa... =.=

ardinihumaira said...

nak dekat dah ujung bulan ni ;)

AdiaLuze said...

ardinihumaira : Lama lagi tuuuu...ada lagi 15 hari nak ditempuh...Hu hu hu...

PUANSTOBERI said...

eh..lupa..kampung ko mana weh?? aku mmg ttiap bln harus balik kg..
bln ni dah..bln dpn lak :D

AdiaLuze said...

PnS : Best la kooo... aku org Johor leee... ;D

KLIK KAT SINI UNTUK JOIN SATU BENDA BEST PUNYE ^_^

Tengok Iklan Dulu