Iklan

PESANAN PENAJA ^-^

A little note for all my readers...Semua foto2 dalam blog aku ni, kalau xde tag 'adialuvluze.blogspot.com' @ 'adialuvezul.blogspot.com' @ 'adialuze4eva.blogspot.com' tu biasa nye courtesy of google (Thanks google!!)...Kalau ada tag tu, harap uols tak men 'copy paste ' tanpa kebenaran ye...That's all for now!! Thanks for reading my Blog!!! ENJOY yaaaa....

Happily Married

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Thursday, March 24, 2011

Sapa Tau Katne Nak Beli Rumah Murah & Tak Berhantu ???

Assalammualaikum...

Nak cari rumah, nak cari rumah, nak cari rumah ... Aku dah bosan dok rumah sewa ni .. Dah la kita menyewa ... Segala macam bil kena bayar sendiri .... Eeeeiiii Menyampahnyeeee .... !!!!!!

Ada sapa2 tau tak, sapa2 yang jual rumah secondhand dan boleh uruskan 100% loan sekali ???? Kalo ada, meh sini bagitau kat aku yeee ... !!

Tadi dok tengok2 iklan kat Mudah.my ... Ada yang berkenan, tapi kebanyakan kalau tak rumah lelong, mesti rumah yang murah tapi mencurigakan .. Hmmmm .... Camne tuuu ???

Aku ni bukanlah cerewet sangat ... Asalkan rumah tu berbaloi dengan harganye, aku OK jee .. Tapi, takmo la yang mahal sangat ... Aku nak cari rumah Apartment kos rendah je pun ... Hehehe ... Aku sedar kemampuan kewangan aku ... Aku masih boleh 'ukur baju dibadan sendiri' ... ^____________-

W'salam...

Adiosss...

2 comments:

PUANSTOBERI said...

Adia duk Damansara kan skang? Why not beli je umah yg tgh duduk tu??
Or else carik la area Damansara, area tu umah aparment 2nd murah lagi kan.

Jgn carik kat mudah je, try carik kat my property ke apa, tp umah 2nd aku tak pasti la bank buleh buat 100% loan ke, tp kalo govt buat ngan MOF, buleh aku rasa :)

AdiaLuze said...

PnS : OOooo ... Tapi rmh aku duduk tu, dia takmo jual .. Dah tanya dah .. Memang tgh survey kat area2 ni jugak la ni ... Mekasih atas tips!!! ^_^

KLIK KAT SINI UNTUK JOIN SATU BENDA BEST PUNYE ^_^

Tengok Iklan Dulu