Iklan

PESANAN PENAJA ^-^

A little note for all my readers...Semua foto2 dalam blog aku ni, kalau xde tag 'adialuvluze.blogspot.com' @ 'adialuvezul.blogspot.com' @ 'adialuze4eva.blogspot.com' tu biasa nye courtesy of google (Thanks google!!)...Kalau ada tag tu, harap uols tak men 'copy paste ' tanpa kebenaran ye...That's all for now!! Thanks for reading my Blog!!! ENJOY yaaaa....

Happily Married

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Wednesday, March 9, 2011

Gambar Di Sebalik Wajah

Assalammualaikum...

Aku tengh giler wat entri bergambo ni.... Jangan marah aaaa...hehehe....

Kali ni aku nak menguji ketajaman minda korang untuk mencari gambar di dalam gambar... Jom kita tengok !!!!






Aku dah besarkan berganda2 tu...Korang cari la gambar2 yang tersembunyi disebalik 2 wajah ini yee...

P/S : Sumber gambar DISINI

W'salam...

Adiosss...




2 comments:

♥♥ MoMmY MimiL ♥♥ said...

aiseh babe...aku x bole view la gambo2 ko nih...tenet aku agak lembab kt opis nih...

AdiaLuze said...

♥♥ MoMmY MimiL ♥♥ : Thehehe.. Yeke sis...Sowi la...Ko cuba dan cuba la lagi yee... ;D

KLIK KAT SINI UNTUK JOIN SATU BENDA BEST PUNYE ^_^

Tengok Iklan Dulu