Iklan

PESANAN PENAJA ^-^

A little note for all my readers...Semua foto2 dalam blog aku ni, kalau xde tag 'adialuvluze.blogspot.com' @ 'adialuvezul.blogspot.com' @ 'adialuze4eva.blogspot.com' tu biasa nye courtesy of google (Thanks google!!)...Kalau ada tag tu, harap uols tak men 'copy paste ' tanpa kebenaran ye...That's all for now!! Thanks for reading my Blog!!! ENJOY yaaaa....

Happily Married

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Friday, March 18, 2011

Monolog Lagi ...

Assalammualaikum...


Lambat betul la nak sampai hari Jumaat ni... Setelah sabar menanti akhirnye tiba la jugak penghulu segala hari ni ....


Alhamdulillah aku masih bernyawa,
Untuk menikmati kehidupan penuh hilai dan tawa,
Mengingatkan diri agar jangan selalu lewa,
Kerana hidup ini sementara cuma ...


Alhamdulillah aku masih di sini,
Melangkah kehadapan bersama si Dia disisi,
Dengan peti ilmu belum penuh terisi,
Tapi aku tetap bersyukur di atas setiap kesempatan yang diberi ...


Agak2 korang rasa nak termuntah tak bila baca monolog aku yang bukan2 semenjak dua menjak ni ? Kalau ye, tahankan je la ye... Aku ni tengah datang angin puitisnya memang la macamni...


P/S : Sorang pemenang GA aku (Fyqa) bagitau yang hadiah yang aku poskan dah sampai.. Alhamdulillah... Yang lain2 tu camne la plak yee.. Lagi 2 orang tu, bersabar tau !!! (。◕‿◕。)


W'salam...

Adiosss...


8 comments:

gadisBunga said...

adakah kerana harini jumaat maka kamu bermonolog harini? hihihi~

sahromnasrudin said...

saya ok je layan monolog awak...takde pe yg salah kat monolog aku..ia adalah luahan jujur dari hati nurani awak kan

AdiaLuze said...

gadisBunga : Ye kooooot... Hehehe

sahromnasrudin : Trimakasih... ;D

♥WEIYDAWEINGWAFFA♥ said...

monolog tu nice!! gud!!

hi fwenz!! keep it up blogging ya!! Kalo free meh ler singgah my blog..--> mummylovers blog

AdiaLuze said...

♥WEIYDAWEINGWAFFA♥ : Thanks dear ... ^^v

miss_L said...

hari ni tiba2 saya pun banyak monolog syok sendiri dalam kepale..huhuhu..

deeya said...

puitis itu indah ..
aku ta sehebat kiasan mu
tapi aku sering mengerti apa yang kau lalui
bermonolog sendiri
di dalam hati
pada insan yang berjiwa seni

eh ~ mcam pelik jer bunyi nyer kan .. HAHA !

p/s : kepsi ta ade hal lah kak ! rinduuu :)

AdiaLuze said...

miss_L : Hari Jumaat adalah hari bermonolog kot...

deeya : Ok la tuuu... Masuk la jugak..

P/S : Yeeeay,yeay.. Deeya nak blanka kepsi.. Rindu ? Ngan sapa? ngan akak ker? TQQQQQ.. sukeeeee ;)

KLIK KAT SINI UNTUK JOIN SATU BENDA BEST PUNYE ^_^

Tengok Iklan Dulu